Marco en Leontine Borsato gaan na 23 jaar uit elkaar – video’s

Borsato Nederland

CelebrityNieuws uit Nederland. Zo jammer dit. Marco en Leontine Borsato gaan na 23 jaar uit elkaar. Ze waren zo leuk samen. Velen hebben hen samen zien ‘groot worden’.

Advertisements

Niemand had verwacht dat ze ooit uit elkaar zouden gaan. Of zal het komen door het ‘slippertje’van jaren geleden? Betekent vreemdgaan uiteindelijk toch het einde van je relatie? Celebrity of niet.

Advertisements

De Stentor schreef het volgende: Marco en Leontine Borsato na 23 jaar uit elkaar. Marco en Leontine Borsato gaan scheiden. Dat heeft hun management bevestigd aan RTL Boulevard. De geruchten over een eventuele break-up gingen al een tijdje rond.

Advertisements

Marco Borsato (53), was sinds 1998 getrouwd met Leontine. Afgelopen jaar kwam al naar buiten dat de zanger een affaire heeft gehad met de pianiste Iris Hond. ,,Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit’, luidde toen het statement.

Borsato Nederland

Advertisements

Sinds begin januari had Marco zich al teruggetrokken vanwege een burn-out. ,,De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan”, zei hij daarover. Op dat moment werden de geruchten steeds sterker dat het droomhuwelijk tussen Marco en Leontine op klappen stond.

Advertisements

Marco en Leontine hebben samen drie kinderen. In november 1998 werden de twee de ouders van zoon Luca, in 2001 werd zoon Senna geboren, een jaar later kwam dochter Jada op de wereld.

Video’s:

Bron:

https://www.bndestem.nl/show/marco-en-leontine-borsato-na-23-jaar-uit-elkaar~a55508fc/

Geschreven door: Mark den Blanken
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland