Criminelen volgen slachtoffers na bezoek aan de bank – waarschuwing politie Suriname

politie Suriname
Hierbij een belangrijke waarschuwing van de politie. De afgelopen periode zijn verschillende mensen beroofd in Suriname. Uit onderzoek is gebleken dat een aantal van de slachtoffers beroofd zijn nadat ze een bezoek hadden gebracht aan de bank

[quads id=1]

De politie doet hierbij een beroep op de gemeenschap om extra voorzichtig te zijn na het lichten van grote bedragen. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie en geef het door aan iedereen!! P.s. Vertel anderen niet dat u geld gaat lichten, zij kunnen namelijk ook tips geven aan criminelen.

[quads id=1]

Bank Suriname

Lees ook:

Broer meldt zich nadat zus aangehouden wordt ivm moord op ex-politieman Mohan in Suriname – video

Politie Suriname schreef het volgende: Voorzichtigheid geboden na het lichten van grote geldbedragen bij bankinstellingen. De afgelopen periode is uit politionele onderzoeken gebleken, dat criminelen hun slachtoffers hebben achtervolgt en beroofd niet lang nadat de slachtoffers bankinstellingen hadden verlaten met grote geldbedragen in hun bezit.

[quads id=1]

Ze wisten het

In enkele strafzaken is namelijk naar voren gekomen, dat de criminelen vooraf wisten dat hun slachtoffers grote geldbedragen gingen lichten bij de bank.

Lees ook:

Ondernemer in Suriname beroofd van SRD 118.700

Het politie advies aan de burgers is dat indien het niet noodzakelijk is u anderen niet vertelt dat u een groot geldbedrag zal gaan lichten bij de bank.

[quads id=1]

Liever giraal

Maakt u zoveel mogelijk gebruik van de girale mogelijkheden die onder andere bankinstellingen bieden als het gaat om grote geldbedragen die u nodig heeft om activiteiten te ontplooien.

Samen met de politie kunt u als burgerij werken aan een veiliger Suriname.

Gerelateerde verhalen:

Redactie: 81.000 srd buit bij beroving

Politiebericht – Militair betrokken bij gewapende beroving voor hotel in Paramaribo

Bron:

Voorzichtigheid geboden na het lichten van grote geldbedragen bij bankinstellingen

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland