Chandrikapersad Santokhi uit Suriname is 61 jaar geworden – Gefeliciteerd – video

verjaardag Suriname

Helpen jullie ons mee met het feliciteren van Chandrikapersad Santokhi uit Suriname. De voorzitter van de VHP is gisteren 61 jaar geworden.

2020 wordt voor hem een spannend, druk en bijzonder jaar. Wij van FamilieNieuws wensen hem veel succes en nog vele gezonde en gelukkige jaren toe. Bekijk het bericht voor meer informatie. De Parlementariër bedankt iedereen voor de felicitaties. Lees zijn bericht. En kijk ook naar een gedeelde video.

Happy Birthday

Chan Santokhi

verjaardag Suriname verjaardag Suriname

Dit bericht deelde hij op zijn Facebook pagina:

Gister ontving ik zoveel leuke foto’s en lieve berichten!
Jullie hebben me gisteren op mijn verjaardag hiermee zoveel kracht, energie en warmte gestuurd. Van alle kanten uit de samenleving, uit binnen- en buitenland ontving ik felicitaties en steun. Ik bedank jullie persoonlijk hiervoor. Het was hartverwarmend en ik heb jullie goede wensen in dankbaarheid ontvangen. Ze zijn geland! Die energie gaan we omzetten in een mooie campagne om Suriname weer terug te geven aan het volk.

Elke generatie wordt voor uitdagingen gesteld. Ieder van ons ondervindt dat ook in zijn eigen leven. Samen hebben we de uitdaging om ons land te redden voor de toekomst van onze kinderen. Dat kan! We gaan het samen doen. Jullie goede, positieve krachten zullen mij bijstaan in die strijd en ik dank jullie allemaal voor je steun.

Bekijk de video:

God bless you all!