Alleenstaande moeder uit Paramaribo vreest voor het leven van haar zieke baby – video 1 voor 12 Suriname

baby Paramaribo
Wat een triest verhaal. Zelfs meneer Vismale krijgt er een brok van in zijn keel. Lieve kijkers, mevrouw Sandra is wanhopig. Haar kindje Elisabeth heeft een medische aandoening.

Ze is pas 4 maandjes oud. Echt een jonge baby. De alleenstaande moeder van 5 kinderen vertelt haar verdrietige verhaal aan stichting 1 voor 12 Suriname. Ze is in de steek gelaten door de vader van de baby. Luister wat Meneer Vismale hierover zegt.

Moeder uit Paramaribo

Ze woont in Paramaribo, in iets wat je geen huis kunt noemen. 4 van haar kinderen zijn minderjarig. Ze leven onder zeer erbarmelijke omstandigheden. Dit kan toch niet? Wat het extra zwaar maakt voor de moeder is dat haar kindje weer geopereerd moet worden. Ze vreest voor haar leven.

[quads id=1]

Deskundig advies

Kijk naar de video en luister naar haar verhaal. Geef het door aan anderen wellicht kan het de juiste mensen bereiken. Mensen die haar goed en/of deskundig advies kunnen geven. Beterschap aan de lieverd, de kinderen kunnen hier helemaal niets aan doen, ze verdienen het niet om zo te moeten leven.

Moeder uit Paramaribo

Bekijk hier de video waarin moeder Sandra uit Paramaribo haar verhaal vertelt. Geef het door aan anderen. Misschien kan ze hulp en/of advies krijgen.

Samen staan we sterk

Bekijk hier de update:


Deel dit aangrijpend verhaal met een ieder!

Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Maak contact

baby Paramaribo

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Gerelateerde berichten:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland