16-jarige Dion Beeldstroo dood teruggevonden met schotwond in zijn wang – Vermissing Suriname

overleden Suriname
Een droevig bericht voor de moeder van de 16-jarige Dion uit Suriname. Zijn moeder had hem als vermist opgegeven en hij is gevonden. Helaas niet meer in leven

Hij werd in een goot gevonden met een schotwond in zijn gezicht. Bekijk het bericht voor meer informatie. 2 mannen zijn door de politie aangehouden. Sterkte aan de familie Beeldstroo

Lelydorp Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: AANHOUDINGEN IN ZAAK ZWAMPWEG – Na intensief speurwerk heeft de politie twee verdachten aangehouden in de zaak waarbij de 16-jarige Dion Beeldstroo op 28 januari dood is aangetroffen in de goot langs de Zwampweg in Lelydorp.

Strafbaar feit

Het vuurwapen dat bij het strafbaar feit werd gebruikt is aangetroffen en in beslag genomen. Dat verneemt dWT uit betrouwbare bron.

De verdachten zijn mannen van 18 en 54 jaar oud. Een van hen was goed bevriend met het latere slachtoffer, verneemt de krant. Naar verluidt hebben de verdachten toegegeven dat zij betrokken waren bij de moord op de 16-jarige. Of er meer aanhoudingen zullen volgen, is vooralsnog onduidelijk.

Naar een afspraak
overleden Suriname

Op zondag 26 januari vertrok Dion Beeldstroo na een telefoontje uit huis om naar een afspraak te gaan. Hij keerde niet meer huiswaarts. Zijn moeder deed na vier dagen aangifte van vermissing bij de politie in Suriname. De volgende dag, op 31 januari, heeft de familie zijn levenloze lichaam herkend in het lijkenhuis.

Schotwond in zijn wang

Het ontzielde lichaam van de tiener was twee dagen eerder gevonden in de goot langs de Zwampweg. Hij had een schotwond aan zijn wang, die afkomstig bleek van een kogel uit een jachtgeweer. De politie onderzoek de zaak verder.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/02/04/aanhoudingen-in-zaak-zwampweg/

Foto binnengekomen via Facebbok