Vrouw zonder geldig rijbewijs veroorzaakt zware aanrijding – politie Suriname

politie Suriname

Een vrouw in Suriname is opgesloten door de politie. Ze reed rond zonder geldig rijbewijs. Ze veroorzaakte een zware aanrijding het slachtoffer ligt in het ziekenhuis met ernstige botbreuken

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. De politie heeft de vrouw opgesloten. Haar rijbewijs was niet geldig. Maar vermoedelijk is ze niet de deur uitgegaan om iemand aan te rijden, toch? Of is dit poging tot doodslag?

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Bromfietser aangereden door autobestuurster met vervallen rijbewijs. De politie van het bureau Nickerie kreeg op dinsdag 28 januari de melding van een aanrijding met zwaar lichamelijke letsels.

[quads id=1]

De aanrijding had plaats gevonden op de kruising van de Drs. Abel- en de Gouverneurstraat tussen een personen auto en een bromfiets. Bij aankomst op de locatie werden partijen op de plek aangetroffen. De 65-jarige bromfietser N.J. werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het Mungra Medisch Cenrtum Nickerie (M.M.C), alwaar hij ter verpleging in de ziekeninrichting is opgenomen.

[quads id=1]

Het slachtoffer heeft volgens de behandelende arts een schedelbasis- en een ribfractuur opgelopen. De autobestuurster N.S. die als de veroorzaakster is aangemerkt, werd op woensdag 29 januari voorgeleid en is na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Haar rijbewijs is sinds 14 augustus 2019 vervallen.

Bron:

Bromfietser aangereden door autobestuurster met vervallen rijbewijs

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland