Vrouw overleden na gasexplosie – video – ziekenhuis Paramaribo

gasexplosie Paramaribo

Dit is echt heel zielig. De vrouw die in het AZP Paramaribo was opgenomen met ernstige brandwonden is helaas overleden. Zij en een manspersoon werden met ernstige brandwonden opgenomen in het ziekenhuis na een gasexplosie bij hun thuis.

[quads id=1]

Het lijkt erop dat iemand per ongeluk het gas aan heeft gedraaid. Let dus altijd op, of schakel de hoofdschakelaar uit als u het gasfornuis niet gebruikt. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de korte video. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Slachtoffer gasexplosie overleden. De vrouw die derdegraads verwondingen had opgelopen na een gasexplosie op 27 januari, is zaterdag overleden in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Haar heengaan wordt tegenover de Ware Tijd bevestigd door de politie.

[quads id=1]

De gasexplosie deed zich voor in de woning aan de Amardeepweg te Leiding 17. Een manspersoon werd met tweedegraads brandwonden afgevoerd. Over zijn gezondheidssituatie is nog niets bekend.

Het vermoeden bestaat dat een knop van het gasfornuis voor lange tijd open stond, waardoor er gas in de woning vrij kwam. Er zou waarschijnlijk een lichtpunt zijn aangemaakt waarbij een vonk was ontstaan met de explosie als gevolg. Beide slachtoffers renden het huis uit om hulp te zoeken bij de buren.

[quads id=1]

De zijwanden van het pand waren door de explosie uit elkaar gerukt. Een matras vatte vlam, maar het vuur werd tijdig gedoofd. De brandweer die werd ingeschakeld, haalde een lege 28 lbs-gascilinder uit de woning. De politie van Santodorp is belast met het onderzoek.

Bekijk de video:

huis Suriname
Foto van Actionnieuws Suriname

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2020/01/31/man-en-vrouw-in-suriname-ernstig-verbrand-na-gasexplosie-in-de-keuken-huis-opgeblazen-video/

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/02/03/slachtoffer-gasexplosie-overleden/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland