Scholier lost schoten op schoolbus – politie Suriname

school bus Suriname

Wat erg dit. Een schooljongen heeft op een schoolbus geschoten in Suriname. Een ruzie is volledig uit de hand gelopen. Lees het officiële politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Wat gebeurt er met onze kinderen? De 1 gaat naar school met een een gas buks en de andere met een hamer. De politie heeft ze opgesloten. Vanwaar komt dit agressieve gedrag?

[quads id=1]

School Suriname

Politie Suriname schreef het volgend: Twee scholieren ingesloten voor wederzijdse mishandeling. De politie van het bureau Zanderij heeft op vrijdag 24 januari de 19-jarige Sivan K. en de 18-jarige Mulleri G. ingesloten.

MULO en LBO leerlingen

Beide jongemannen zijn scholieren van respectievelijk een Mulo en een LBO school te Wit Santi in Suriname. De twee bleken reeds geruime tijd in onmin met elkaar te leven.

[quads id=1]

Schoten gelost

Sivan scholier van de Mulo school stapte op die bewuste dag na school in de schoolbus, die daarna de LBO school aandeed om andere leerlingen op te halen. Op een bepaald moment loste Mulleri enkele schoten met een gas buks op de schoolbus waarin Sivan met andere scholieren zat. Gelukkigerwijs raakten geen van de scholieren in de bus gewond.

[quads id=1]

Met een hamer geslagen

Sivan werd boos, stapte gewapend met een hamer in zijn hand uit de bus en bracht Mulleri hiermee een slag in zijn gezicht ter hoogte van zijn oor. Mulleri liep een fractuur op en werd voor medische hulp afgevoerd naar de RGD poli te Zanderij. De gewonde scholier is voor verdere medische behandeling verwezen naar de KNO arts.

[quads id=1]

Beiden opgesloten

Beide scholieren zijn aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Zowel de gas buks als de hamer zijn in beslag genomen.

Bron:

Twee scholieren ingesloten voor wederzijdse mishandeling

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland