Man overleden in het verkeer – politie Suriname – foto’s

overleden Suriname
Wat een rot berichten weer uit Suriname. Er is helaas weer een man doodgereden. Lees het officiële politie bericht om te weten wat er is gebeurd en bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer

[quads id=1]

In dit soort gevallen telt elke minuut. Maar volgens omstanders en betrokkenen op social media bleven de hulpdiensten veel te lang weg. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Bromfietser Nickerie vierde verkeersdode. De 44-jarige Manoedjkoemar Bechan is op vrijdag 24 januari aangereden op de kruising van de Wilhelmina- en de Gouverneurstraat te Nickerie in Suriname.

[quads id=1]

Ziekenhuis Nickerie

De politie van het bureau Nieuw Nickerie kreeg de melding van de aanrijding tussen een auto en een bromfiets. De bromfietser liep zwaar lichamelijke letsels op en was op de intensive care van het Mungra Medisch Centrum Nickerie opgenomen. Het slachtoffer is op zaterdag 25 januari in de ziekeninrichting komen te overlijden.

Geldig rijbewijs

Het lijk was na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De 57-jarige autobestuurder A.S. die als veroorzaker van de aanrijding is aangemerkt, is in het bezit van een rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

[quads id=1]

De uitvaart

Na de obductie is het lijk afgestaan aan de nabestaanden voor de ter aarde bestelling. De bromfietser Manoedjkoemar is het vierde dodelijke verkeersslachtoffer in Suriname voor dit jaar.

Bekijk hier de foto’s van Action nieuws Suriname:

Bron:

https://www.politie.sr/bromfietser-nickerie-vierde-verkeersdode/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland