Jongeman raakt been kwijt na verkeersongeval en komt te overlijden – politie Suriname

overleden Suriname

Een wreedaardig aanrijding in Suriname met dodelijke afloop. Een jongeman van 24 jaar is na een harde botsing met een 16-jarige zijn been verloren.

[quads id=1]

Hij is overleden. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd en bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Aanrijding tussen twee bromfietsers; één liet ter plaatse het leven. De politie van het bureau Zanderij kreeg in de vroege ochtend van zondag 2 februari de melding van een aanrijding met dodelijk afloop.

[quads id=1]

Bigi Poika Suriname

De botsing vond plaats op de weg die leidt naar het inheems dorp Bigi Poika tussen twee bromfietsers. Daarbij is de 24-jarige Anil Bronne zwaargewond geraakt en liet kort daarna op de plaatselijke RGD poli het leven.
Volgens verklaring de 16-jarige bromfietsbestuurder E.A. reed hij vanuit de richting van het dorp en ging naar die van de hoofdweg namelijk de weg naar West Suriname.

Onbekende reden

De andere bromfietser kwam vanuit tegengestelde richting aangereden. Toen de bromfietsers elkaar hadden genaderd, kwamen zij door tot nog toe onbekende reden met elkaar in botsing. Door de aanrijding verloor het slachtoffer Anil Bronne zijn onderbeen en werd door de dorpsbewoners gebracht naar de polikliniek ter plaatse, alwaar hij kwam te overlijden.

[quads id=1]

Barometer gestegen naar 5

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast en is het lijk na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De barometer van Suriname is met het overlijden van dit verkeersslachtoffer landelijk gestegen naar vijf.

overleden Suriname
Foto binnengekomen via Facebook – Bronne

Bron:

Aanrijding tussen twee bromfietsers; één liet ter plaatse het leven

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland