Eerst zus en nu broer overleden na dubbele vermissing – Rotterdam Nederland – foto’s

overleden Rotterdam
Een bizar en vreselijk bericht. Raisa die vorige maand in Nederland als vermist werd opgegeven werd in het water van Rotterdam gevonden. Ze overleed in het ziekenhuis. Haar broer die het allemaal niet aankon was daarna spoorloos.

[quads id=1]

En helaas hebben ze vandaag zijn dode lichaam in het water gevonden. Wat een klap voor de familie en vrienden. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de gedeelde foto’s. We wensen hen allemaal heel veel sterkte toe. Hoe verwerk je zoiets als familie?

[quads id=1]

Rotterdam Nederland

Rijnmond.nl schreef het volgende: Lichaam in Nieuwe Maas van vermiste Rotterdammer Rebert. Het stoffelijk overschot dat zondagmorgen bij de Erasmusbrug in het water is gevonden, is van de vermiste Rebert Fairbairn uit Rotterdam.

[quads id=1]

Hij was verdwenen

Dat heeft de politie zojuist bevestigd. Ze sluit uit dat Rebert door een misdrijf is omgekomen. De 37-jarige Rebert verdween in de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 januari. Hij was voor het laatst gezien in zijn huis aan de Putsebocht waar hij in een woongroep woonde.

Overstuur vanwege zijn zus

Familie en politie maakten zich al snel zorgen na zijn verdwijning. Rebert was verminderd zelfredzaam en had medicijnen nodig. Daarnaast was hij erg overstuur doordat zijn zus Raisa in het ziekenhuis vocht voor haar leven. Zij was enkele dagen voor zijn verdwijning in het water van de Rijnhaven gevonden. Op donderdag overleed ze.

Lichaam van Rebert

[quads id=1]

De schipper van een watertaxi zag het lichaam van Rebert zondag in de Nieuwe Maas drijven en sloeg alarm. Toen het aan land was gebracht, werd duidelijk dat het stoffelijk overschot al langere tijd in het water had gelegen.

Facebook

De familie maakte het overlijden van Rebert zondagmiddag zelf bekend via Facebook.

Bekijk hier de gedeelde foto’s:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Vermiste Raisa uit Rotterdam overleden – Politie Nederland onderzoekt de zaak (video’s en foto’s)

Bron:

https://www.rijnmond.nl/nieuws/191542/Lichaam-in-Nieuwe-Maas-van-vermiste-Rotterdammer-Rebert

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland