BOG is nu aan het spuiten te Paramaribo. Kijk live mee video’s en foto’s – Dengue alarm in Suriname

BOG Paramaribo

Opgelet! BOG is op dit moment aan het spuiten in Paramaribo Noord. Bekijk de live video’s. Ben je daar?

De heren spuiten NU!! Hou dus alle deuren en ramen open. Bekijk onderstaande brief om te lezen wat je nog meer moet doen. Geef het door aan een ieder!!! Het is interessant om te zien.

[quads id=1]

U kunt meteen zien hoe ze aan het spuiten zijn. Good JOB BOG. Mensen let op. Er is Dengue in Suriname, samen kunnen we dengue tegengaan. Dus let op je omgeving, let op je kind en let op jezelf!!

[quads id=1]

Bekijk hier de live video’s:

En foto’s:

BOG Paramaribo

Dengue kan dodelijk zijn. Dus voorkomen is beter dan genezen! Een aantal mensen met het dengue virus in Suriname stijgt. Voornamelijk in Paramaribo. Ze zijn positief getest! Pijn achter de ogen, pijn op de borst, last van je spieren etc.

[quads id=1]

Brief

Bekijk onderstaande brief en geef het door aan een ieder!

BOG Paramaribo

Kijk naar de nieuwe video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Zika, chikungunya en dengue voorkomen door zelf muskietenwerende baby- en kinderkleding te maken – workshop in Paramaribo (video)

Opgelet! Dengue alarm in Suriname – Waarschuwing BOG (video’s)

Bron: Bureau voor Openbare Gezondheidszorg

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland