4 Nederlanders in quarantaine op Aruba – Coronavirus – video’s

Coronavirus Aruba
Het gaat niet goed! Het aantal mensen met het Coronavirus groeit! Inmiddels zijn er bijna 17.000 zieken

4 Nederlanders uit China zijn op dit moment in quarantaine geplaatst op Aruba. De 4 hadden Chinees Nieuwjaar gevierd in China en keerden via Amsterdam met KLM terug naar Aruba

[quads id=1]

De Arubaanse regering neemt geen risico’s. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de nieuwste video’s omtrent het virus met belangrijke informatie. Moet Suriname de mensen die uit China arriveren ook eerst in quarantaine plaatsen?

[quads id=1]

Coronavirus Nederland
Dit zijn de cijfers

Chinese Nederlanders

De Telegraaf schreef het volgende: Chinese Arubanen in quarantaine geplaatst. Vier personen die zondag op Aruba aankwamen met een KLM-vlucht vanuit Amsterdam, worden de komende veertien dagen in quarantaine geplaatst op het eiland omdat ze vorige week in China zijn geweest.

[quads id=1]

Chinees Nieuwjaar

Het gaat om vier Chinezen die op Aruba wonen en die ook de Nederlandse nationaliteit hebben. Dat heeft de Arubaanse minister van Toerisme bevestigd. De vier hebben in China het Chinese Nieuwjaar gevierd.

Via Amsterdam

Ze waren na landing in Amsterdam gecontroleerd en zijn niet in risicogebieden in China geweest. Toch is besloten hen veertien dagen op een speciale afdeling in een ziekenhuis te plaatsen.

[quads id=1]

Geen verschijnselen

De minister benadrukt dat de personen geen verschijnselen van het coronavirus hebben en dat er op het eiland ook geen besmettingsgevallen bekend zijn.

Bekijk de nieuwste ontwikkelingen omtrent het virus in de volgende video’s:

[quads id=1]

Heartwarming moments in China’s coronavirus battle

[quads id=1]

Bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1470847132/chinese-arubanen-in-quarantaine-geplaatst

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland