Zolang mijn vriend geen geld binnenbrengt ga ik niet met hem naar bed? Anoniem Suriname

Suriname zwanger
Hoe gaan we Sonja noemen? Golddigger, motjo of een hele verstandige moeder? Of geven jullie haar groot gelijk? Ze gaat niet meer met de vader van haar kind naar bed, Het is nu al bijna een jaar dat hij geen koperen cent binnenbrengt. Ze doet alles alleen. Huur betalen, boodschappen kopen, auto betalen, oppas, echt alles.

Plus ze betaalt ook nog dingen voor hem. Hij vraagt haar zelfs busgeld. Ja BUSGELD!! Zou jij als vrouw nog je benen spreiden voor zo een man? Lees het verhaal van Sonja, misschien snappen jullie haar wel. Of misschien helemaal niet. Want toen er genoeg geld binnenkwam was Raymond wel goed.

Huisje in Suriname

Hallo FamilieNieuws. Ik woon met een grote lummel in mijn huisje in Suriname. Ik ben Sonja Ik ben 24 jaar. Ik zou toen eigenlijk al gaan studeren maar vanwege mijn zwangerschap ben ik gestopt met school. Dat was 4 jaar, gelukkig ben ik nu weer begonnen. Ik hoop alsnog naar de universiteit te gaan. Mijn jongen gaat volgend jaar gelukkig naar school. Ik werk en ga naar school. Dat is zwaar maar het lukt wel.

Trotse moeder

Lees ook:

Ik krijg alles van mijn schatje maar ik hou niet van hem – Anoniem Suriname

Maar daar schrijf ik eigenlijk niet om. Ik ben zo trots om moeder te zijn. Het gaat heel goed, Doordat ik werk kan ik een kleine SRD woning huren, een autootje rijden en mijn jongen kan naar de oppas. Ik doe echt mijn best. Zo af en toe krijg ik hulp van mijn vader en mijn broer. Ze ondersteunen me wel. Maar ze zijn er niet blij mee. Ze ondersteunen me graag maar ze willen niet dat mijn vriend ook mee geniet van het geen ze mij geven.

Zwanger

Ze willen niets van hem weten. Ik was nog geen 20 toen ik zwanger raakte van Raymond. Ik kende hem pas. Ik ging bij hem wonen. Hij had genoeg geld om me te onderhouden. Ik was stoer. Ik wilde de baby houden en luisterde niet naar mijn ouders. Mijn moeder was er toen nog. Mijn ouders vonden dat ik moest nadenken. Ze wisten dat Raymond geld had. Hij reed een mooie auto en kocht alles voor me. Ik Maar ze hielden niet van zijn levensstijl.
Tijdens de zwangerschap kwam hij vast te zitten. Hij betaalde de huur niet meer en ik moest met een grote buik weer terug naar mijn ouders. Geen probleem.

Ik moest werken

Inmiddels was ik gestopt met school omdat ik moest werken. Raymond zou een lange tijd vast zitten en geld van hem kwam helemaal niet meer binnen. Die auto van hem werd opgehaald, en zijn valuta appartement, daar moest ik ook uit. Ik bleef sterk. Ik had gelukkig mijn ouders. Onder 1 voorwaarde. Ik mocht niet meer met Raymond omgaan. Ik wilde ook niet meer.

Weer vrij

Ik was nog niet bevallen en ineens was Raymond vrij. Ja, hij was er ineens weer. En ik ben ook direct weer met hem verder gegaan. Hij was toch de vader van mijn kind. Hij beloofde me weer een goed leven samen. Ik wist dat hij hosselde. Hij was ook niet iemand die zou kunnen werken. Ik nam hem zoals hij was. Hij verdiende weer veel en gaf me geld.
Mijn ouders wisten dat ik weer met hem ging, hij was ook bij de bevalling. En mijn moeder niet. Ik had voor Raymond gekozen. Dus ze bleef weg. Daar zal ik mijn leven lang spijt van krijgen. Mijn moeder is 5 maanden na de geboorte van mijn zoon plotseling overleden.

Eigen huisje

Ik heb een vaste baan en besloot een eigen huisje te huren want thuis kon ik niet blijven. Raymond was daar niet welkom. Na de geboorte van onze zoon kon ik een SRD huisje huren. Raymond vond het niets Hij wilde een luxe woning maar ik deed verstandig want ik dacht bij mezelf: Ik moet iets kunnen huren dat ik zelf kan betalen. Ik leef met een hosselman, een crimineel dus het kan weer misgaan. En dat duurde niet lang. Toen die jongen 7 maanden was, 2 maanden na de dood van mijn moeder, zat Raymond weer vast. Hij kwam er pas na 2 jaar uit.

Trouw

Lees ook: Mijn vriend is een rover en ik studeer rechten in Paramaribo – Anoniem Suriname

Ik ben hem al die twee jaar trouw geweest. Ik heb mezelf opgebouwd op het werk. Ik heb opleidingen gedaan. Mijn vader en mijn broer waren er voor me. Gelukkig wel. Als ik ‘s avonds moest studeren was een nichtje van me in huis. Zij hielp me. Ik gaf haar een lekkers. Ik was trots, Ik kocht alles zelf en zelfs een auto. Ik was vrij, maar wel gebonden aan Ray. Ik ging hem regelmatig opzoeken. Ook hij studeerde daar. Als hij terugkwam zou hij eerlijk werk gaan doen. Dat hadden we afgesproken. Samen werken en iets opbouwen. Die belofte hebben we elkaar gedaan.

Een jaar vrij

Nu ongeveer een jaar nadat hij vrij is. Leef ik samen in huis met een lummel. Hij doet helemaal niets. Ik zorg voor mijn eigen boodschappen en hij eet ook eruit. Wat mij betreft kan hij weg gaan. Nu werk ik, ik doe alles. Zelfs de oppas doet hij niet eens. Die jongen gaat op de dag naar de oppas en als ik in de avonduren naar school moet breng ik hem naar mijn nichtje. Raymond helpt me met niets.

Niet met hem naar bed
Suriname zwanger
Voorbeeldfoto van herinterest

Dan als ik ‘s avonds doodmoe thuiskom, moet ik nog koken en dan wil meneertje met me naar bed. Dat heb ik nu 5 maanden geleden gestopt. Ik hen hem gezegd dat hij eerst geld moet binnenbrengen en dan pas weer mag hij met me naar bed. Plus dan wil hij ook nog dat ik opwindende kleren aantrek in huis. No, hij hoeft niets van me te zien. No money no woman. Het klinkt zo motjo achtig. Mensen gaan me zo noemen. Maar het zij zo.

SRD 1500

Hij had gestudeerd. Hij kan een baan zoeken. Hij zegt dat het niet betaalt. Ik vind: Tenminste hebben we iets. Al is het een 1500 SRD. Toch kon hij me bijvoorbeeld helpen met mijn autoverzekering en de huur. Ik noem maar iets. Ik werk zo hard. Raymond ziet het niet eens. Ik heb niets aan hem. De hele dag is zijn telefoon in zijn hand. Ik koop zijn beltegoed eind van de maand.

Mijn auto

Als ik thuis kom ‘s avonds neemt hij soms mijn auto. En dan als ik in de ochtenduren wegga, komt hij net thuis. Hij zegt dat hij hosselt maar er komt helemaal niets binnen. Terwijl hij vroeger zoveel geld verdiende met hosselen.

Lees ook: Ik woon en werk in Amsterdam en mijn broer in Paramaribo ben ik verplicht hem te onderhouden? Anoniem Suriname

Soms zegt hij dat hij op straat een schatje gaat zoeken want ik geef hem niets. Ik zeg het jullie: ik hoop dat hij een ander kan vinden dan kan ik van hem af zijn. Want ik wil hem niet meer. Ik weet alleen niet hoe ik hem moet zeggen. Ik ben ook bang dat hij me niet zomaar gaat laten. Waar moet hij dan wonen, eten en zijn? Zijn ouders hebben hem lang geleden al losgelaten. Voordat ik hem kende al. Ook vanwege zijn ‘werk’. Hun kleinkind kennen ze niet eens. Hij wil dat niet.

Met hem naar bed’

Maar goed, Als hij geld binnen zou brengen kon ik nog zeggen. Misschien kon ik dan nog met hem naar bed. (ik doe het niet meer hoor) Maar echt helemaal niets komt binnen sinds hij uit de gevangenis is. Welke vrouw gaat dat accepteren?

2 dagen geleden vroeg hij me bus geld. Ik moest weg met de auto. Maar een volwassen man, de vader van mijn kind die me bus geld vraagt. Dat is toch een dieptepunt? Welke vrouw gaat nog haar benen spreiden voor zo een man? Jullie mogen eerlijk zijn.

Waardeloze man

Ik schrijf jullie want niemand kan ik zoiets zeggen. Ik heb een goede functie. Een leuk huis. Een fantastische zoon. Maar die man van me. Hij is waardeloos. Het gaat niet meer goed komen hoor. Al gaat hij weer hosselen en komt er weer veel geld binnen het is toch maar voor even.

En hoe ik hen al zolang niets geef, ik weet zeker dat hij met iemand anders is geweest. Hij houdt van zijn mode, en hij heeft zijn praatjes. En hij is een hele knappe man. Genoeg vrouwen die hem willen, en misschien zelfs vrouwen die net als mij zo dom zijn om alles voor hem te betalen.
En gaat hij bescherming gebruiken? Hij heeft niet eens bus geld. Boi, ik schaam me hoe ik zo een vent hier thuis heb. Ik zie hoe mijn vader trots op me is maar ook zo teleurgesteld. En dan weet hij niet eens dat Raymond me geen geld geeft, me niet steunt met ons kind enzo.

Lees ook: Ik heb een vakantie lover in Paramaribo en ik heb een sugardady in Nederland – anoniem Suriname

Ik ben keihard

Raymond zegt dat ik een keiharde vrouw ben. En dat ik slecht ben want toen er bogobogo monie binnenkwam klaagde ik niet. Hij heeft wel gelijk. Dan ben ik maar een golddigger maar ik wil niet meer. Al snapt hij het niet, snappen jullie het wel? Deze man moet uit ons leven, want hij brengt alleen maar achteruit gang. Ja toch?

Ik wil niet meer

Ik weet dat ik gemeen overkom. Maar ik denk nu aan mijn kind en aan mezelf. Wat heb ik nog aan hem? Ik heb hem 5 jaren gegeven van mijn leven. Het is genoeg! Hij doet zelf geen moeite. Ik heb ook niet eens medelijden met hem. Ik heb juist medelijden met mezelf. En met mijn zoon. Hij heeft niets aan die vent. Vrouwen, snappen jullie mij? En mannen, jullie zijn laag hoor. Ik wil voorlopig geen enkele man op me. Dan mogen jullie me uitschelden voor Gold digger, maar kom ook met goede reacties.

Gerelateerde verhalen:

Mijn man heeft al ons geld uitgegeven aan tjieng meids tijdens zijn ‘bouw’ vakantie in Paramaribo – anoniem Nederland

Zou jij je man vergeven na 1 keer vreemdgaan? anoniem Suriname

Is die dame echt zwanger van mijn man? Anoniem Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig