Opgelet! Dengue alarm in Suriname – BOG gaat spuiten in Paramaribo Noord – video’s

Opgelet!! OPEN je ramen en deuren, dek je pannen af, bescherm je baby etc!! BOG gaat namelijk spuiten tegen Dengue. MORGEN spuiten ze in Paramaribo Noord.

[quads id=1]

Bekijk het officiële bericht van BOG. Lees het bericht goed door want u moet namelijk een aantal voorzorgmaatregelen treffen. Geef het door aan belanghebbenden. Kijk ook naar de nieuwe video’s. Good JOB BOG. Maar mensen let op. De uitbraak van Dengue is ook ONZE verantwoordelijkheid. Let op je omgeving, let op je kind en let op jezelf!!

[quads id=1]

BOG Paramaribo

Dengue kan dodelijk zijn. Dus voorkomen is beter dan genezen! Een aantal mensen met het dengue virus in Suriname stijgt. Voornamelijk in Paramaribo. Ze zijn positief getest! Pijn achter de ogen, pijn op de borst, last van je spieren etc.

[quads id=1]

Brief

Bekijk onderstaande brief en geef het door aan een ieder!

BOG Paramaribo

Kijk naar de nieuwe video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Zika, chikungunya en dengue voorkomen door zelf muskietenwerende baby- en kinderkleding te maken – workshop in Paramaribo (video)

Opgelet! Dengue alarm in Suriname – Waarschuwing BOG (video’s)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland