Mijn lieve neef Ramir Drooduin wordt VANDAAG begraven in Paramaribo – foto’s

overleden Paramaribo
Bij wie ga ik me hart luchten? Onze dipbere toris, Onze schuine grappen.
Je hebt mij verrast, Ramir ik ga je onbeschrijflijk veel missen

[quads id=1]

De diepbedroefde Afiba Clydesdale – Watson maakt bekend dat haar lieve neef Ramir Drooduin is overleden. Ramir was zoon van Henry Drooduin en Rosemarie Watson. Hij is 37 jaar geworden. De uitvaart is VANDAAG te Paramaribo. Geeft u dat aub door aan belanghebbenden. Kijk ook naar de vele gedeelde foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen Afiba en alle overige nabestaanden heel veel sterkte vandaag. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Zonnetje gaat van ons scheiden
Avondrood kleurt weer het veld
Zoete rust mogen wij beiden
Nog door geen zorgen gekweld
Hoort gij hoe’t klokje met lieflijke klank
Ons weer naar huis roept tot bede en tot dank
Luid nu o klokje luid voort
Slapen wij straks ongestoord

Bij wie ga ik me hart luchten
Onze dipbere toris
Onze schuine grappen
Lekker eten
Je hulp waar nodig was
Je hebt mij verrast
Ramir ik ga je onbeschrijflijk veel missen

Met veel verdriet geef ik te kennen dat na een langdurig ziekbed op vrijdag 24 januari 2020 van mij is heengegaan

RAMIR ROBERTO DROODUIN

Hij bereikte de leeftijd van 37 jaar

Namens je nicht Afiba Clydesdale- Watson

[quads id=1]

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 1 februari 2020 om 16:00 u op de begraafplaats aan de Rahemal weg te Paramaribo.

Gelegenheid tot afscheid nemen van 13:00 -14:00 in de aula van RUACH van uitvaartverzorging VAN DER BOSCH. Daarna volgt er een rouwdienst van 14:00 u -15:00u waarnaar de stoet vertrekt naar de begraafplaats

Ramir ik ga je heel erg missen
Ik zal mij erin moeten berusten.
Rustoe safri na ju masra sey

[quads id=1]

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Onze vrolijke 37-jarige zoon Ramir Drooduin uit Paramaribo is er niet meer (foto’s)

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland