Man uit Nederland plaatst bizarre rouwadvertentie van zichzelf – foto’s

overleden Nederland
Als je een feestje geeft, komt zowat de hele stad lekker gratis eten en drinken, maar als je ziek bent zie je bijna niemand! Komt dat jou bekend voor? Deze overleden man heeft zijn overlijdensadvertentie zelf geschreven.

[quads id=1]

Bekijk de link om de verbitterde advertentie te lezen. En bekijk nog wat andere opmerkelijke advertenties. Ze zijn echt gemeen en keihard. Of is het net goed voor ze? Misschien moet men dit vaker doen, of nog beter: wacht niet tot je dood bent om anderen de waarheid te vertellen. Kijk eens goed naar je vrienden. Wat denk je, zullen ze er voor je zijn als je ziek bent?

[quads id=1]

Overleden in Nederland

Dick in eigen rouwadvertentie: ‘Waar waren al mijn vrienden?’
Een rouwadvertentie in een krant uit Nederland trekt deze week veel aandacht. In de advertentie vraagt de inmiddels overleden Dick uit De Ronde Venen zich af waar al zijn vrienden waren. ,,Bij mijn feestjes waren jullie er wel, maar tijdens mijn ziekte was er (bijna) niemand.”

[quads id=1]

Uitleg

Vrienden van Dick zullen deze week even hebben moeten slikken toen ze huis-aan-huiskrant de Nieuwe Meerbode open sloegen. Daarin stond afgelopen woensdag een rouwadvertentie die Dick voor zijn dood zelf geregeld had. ,,Waar waren al mijn vrienden?”, vraagt de inwoner van De Ronde Venen zich af.

Social media

Ook op de sociale media duikt de opvallende rouwadvertentie uit Nederland op. ,,Hoe zouden die ‘vrienden’ zich nu voelen?”, vraagt Nolly Baaten uit Wilnis zich af. En ja, dat was natuurlijk precies de bedoeling. Triest.

[quads id=1]

Tijdens zijn ziektebed lieten veel vrienden kennelijk verstek gaan.

Vier het leven

Dick laat in de advertentie duidelijk weten dat hem dat tegenviel. Toch is de inwoner niet alleen maar rancuneus. ,,Vier het leven”, schrijft Dick in zijn laatste groet.

overleden Nederland

Bekijk hier wat andere opmerkelijke rouwadvertenties uit Nederland:

Bron:

https://www.destentor.nl/binnenland/dick-in-eigen-rouwadvertentie-waar-waren-al-mijn-vrienden~a2d72497/

Geschreven door Femke Rodenburg
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland