Khaleef Asin uit Suriname schrijft uitmuntende masterthesis en valt in de prijzen

student Suriname
Wat een geweldig nieuws. Hier zijn we echt trots op! Helpen jullie ons mee met de felicitaties voor deze knappe jongeman uit Suriname? Zijn naam is Khaleef Asin. Hij is in de prijzen gevallen.

[quads id=1]

Hij is namelijk de winnaar van de jaarlijkse masterthesisprijs van de VES. Bekijk het bericht om meer over hem te lezen. Heel nice. We zijn trots op hem. De wereld ligt aan zijn voeten! We zullen vast en zeker meer over hem horen. Khaleef, tik joe big up!! De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht

[quads id=1]

Khaleef uit Suriname

De ware Tijd Suriname schreef het volgende: KHALEEF ASIN BELOOND VOOR BESTE MASTERTHESIS. Khaleef Asin uit Suriname is de winnaar van de jaarlijkse masterthesisprijs van de Vereniging van Economisten in Suriname (VES) voor maatschappelijk relevant en toegepast wetenschappelijk onderzoek.

Nieuwjaarsreceptie

De prijs is in het leven geroepen om het belang van educatie en wetenschappelijk niveau te benadrukken. De onderscheiding is maandag uitgereikt op de VES-nieuwjaarsreceptie.

[quads id=1]

MBA master

Asin slaagde vorig jaar voor de Master of Business Administration (MBA) bij FHR School of Management met als specialisatie Corporate Restructuring and Economic Policy met het cijfer 8,5. De winnaar van de beste masterthesis ontving een certifcaat en 1.000 US dollar.

Scriptie

Alle drie juryleden voor de VES-prijs hebben – onafhankelijk van elkaar – de hoogste score gegeven aan de scriptie van Asin, vertelde juryvoorzitter Satcha Jabbar. De jury beoordeelde vier scripties, zonder te weten wie de schrijver was en aan welke opleiding die verbonden was.

[quads id=1]

FHR

In 2019 werd Asin al uitgeroepen tot Best Global Student van het wereldwijde studentennetwerk van de Maastricht School of Management (MSM) Van de dertien MSM- partnerinstituten is de FHR School of Management er één. FHR zond – met succes – de thesis van Asin in om mee te dingen naar de award.

Zware studie

Asin zegt dat hij de bekroningen niet had verwacht. “Ik voel me vereerd na een zware studie. Na mijn verdediging mag ik het ook nog afsluiten met een ‘Global Award’. Op dit soort momenten denk ik dat het de moeite waard is om twee tot drie jaar een masterstudie te doen.”

[quads id=1]

Pilotenopleiding

Hij blikt terug op momenten van zware stress, werken in groepsverband en hosselen om zijn thesis af te ronden. Zes jaar gelden haalde hij zijn bachelor in luchtvaartmanagement aan de Embry-Riddle Aeronatical University in Florida en een pilotenopleiding bij Phoenix East Aviation.

student Suriname

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/02/01/khaleef-asin-beloond-voor-beste-masterthesis/

Geschreven door Naomi Hoever
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland