Is die dame echt zwanger van mijn man? Anoniem Paramaribo

Paramaribo zwanger
Gloria is gelukkig getrouwd met Robby. Nooit problemen gehad. Ze leiden een rustig leventje met hun zoon in Paramaribo. Maar vandaag is haar leven voorgoed veranderd.

Er stond namelijk een zwangere dame voor de deur. En ze zegt dat de baby van Robby is. Die dame is helemaal in der huis gekomen en Gloria heeft der in de eerste instantie geloofd. Maar Robby ontkent alles. Hij is nu boos op Gloria omdat ze die gekke vrouw binnen heeft gelaten met der leugens. Lees wat er allemaal is gezegd en gebeurd. Is die vrouw daadwerkelijk een gekke leugenaar of is Robby de leugenaar? Hoe moet ze dit oplossen? Wie moet ze geloven? Moet ze achter haar man blijven staan?

Gloria uit Paramaribo

Lees ook: Anonieme vraag: Hebben alle mannen in Suriname een buitenvrouw?

Hallo mensen, ik ben ben Gloria uit Paramaribo. Ik ben een dame van 44 jaar. Mijn man heet Robby. Ik ben iemand. Ik hou helemaal niet van problemen. Ik ga ze altijd uit de weg. Ik hou ook niet van ruzie en koskossies.

Hindoestaanse dame

Maar wat moet ik doen als er ineens een Hindoestaanse dame voor mijn deur staat die zegt dat ze der man gaat laten omdat ze zwanger is van de mijne. Ja, dat is me vandaag overkomen. Ik ben nog steeds de weg kwijt. Ik heb geen oog nog dicht gedaan. Ik zit beneden en ik ben allee maar aan het denken. Dus ik denk dat ik jullie maar ga schrijven.

Ik schaam me

Lees ook: Ik ben zwanger en mijn man is al jaren getrouwd – anoniem Paramaribo

Ai, ik vertel mijn verhaal aan jullie want ik schaam me om het te vertellen aan iemand. Niet eens mijn vriendinnen kan ik zoiets zeggen. We zijn mensen van de kerk. Maar ik schaam me zelfs voor God. Ook voor mijn eigen gevoelens want ik heb het gevoel dat ik mijn man meer moet steunen.
Dus ik ken die dame en der man in feite wel. Die kinderen van ze gaan naar dezelfde school als onze zoon. Hier in Paramaribo. Ze zegt dat ze al 5 maanden met mijn man naar bed gaat en dat ze ook 4 maanden zwanger van hem is. Ze is de hele middag bij mij geweest. Ik heb der gewoon binnen in mijn huis. Ook omdat ik geen buren bemoeizucht wilde hebben. En ook omdat ik niet wist hoe ik moest reageren.

Haar man

Dus die dame der man is erachter gekomen dat zijn vrouw zwanger is. Maar hij zegt dat de baby onmogelijk van hem kan zijn. Ik vroeg der waarom. Ze zegt omdat ze geen omgang hebben. Ze heeft der man gezegd dat ze al 7 maanden zwanger is. Maar hij gelooft der niet. Der buik is niet zo groot. Morgen wil hij met de naar de dokter. Dus ze is bang geworden. Ze weet dat ze pas 4 maanden zwanger is. En ze weet nu ook niet wat ze moet doen. Ze heeft me ook eerlijk gezegd dat ze niet tegen der man kan liegen want zodra de baby er is dan gaat hij zien dat het niet van hem is. En ze wil de baby ook niet weghalen want ze houdt van mijn man. Ze zegt ook dat mijn man op de hoogte is van der zwangerschap.

Niet boos

Ik ben geen moment boos geworden op die vrouw. Ik heb der wel meteen geloofd. Daarin ben ik ook fout geweest. Ik heb die vrouw voeding gegeven dat zegt Robby ook.

Lees ook: Terwijl mijn man op vakantie was in Paramaribo heeft zijn tweede vriendin me uit zijn huis gezet – terwijl ik zwanger ben Anoniem Suriname

Dus we hebben gewacht tot Robby thuis kwam. Ik heb hem opzettelijk niet gebeld en niets gezegd. Mijn zoon heb ik naar mijn zus gestuurd. Ik moest eigenlijk die auto van die dame verwijderen voor de deur want nu heb ik het idee dat toch hij kon nadenken tot de deur. Ik zeg hem wel kijken naar die auto en hij deed heel verbaasd toen hij binnenkwam. Toch wel een beetje zenuwachtig.

Ze hield zijn hand vast

Hij kwam binnen en groette die dame netjes en vroeg of er problemen waren op school. Die dame liep naar mijn man en ze hield zijn handen vast. Ik ben zwanger toch Poen. Poen, ze had een bijnaam voor hem nog erbij. Ik stond erbij als een lijk.

Dus, ik weet niet of mijn man goed kan acteren maar hij zei der wat leuk en gefeliciteerd, maar is er iets op school gebeurd? Dus die vrouw keek mij aan en weer naar hem. Toen zei ze hem, ik ben zwanger van jou.

Hij begon te lachen

Lees ook: Wie moet ik geloven? Mijn man of mijn vriendin? Anoniem Paramaribo

Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen, maar mijn man liet haar toen los en kwam direct bij mij staan, hij vroeg me wie dit gesprek aan het opnemen was en hij begon te lachen. Het leek echt alsof hij van niets wist. Dus dat zeg ik jullie. Mijn man kan dan heel goed acteren. Die vrouw bleef hem Poen, noemen. Ze zei dat ze het begreep dat hij was geschrokken. Ze hadden al erover gesproken. Ze zou der man laten en hij zou mij laten. Maar haar man was er zelf achter gekomen dus ze kon niet meer wachten. Ze vond dat ik het nu ook moest weten. Want het was niet eerlijk tegenover mij. En al dat soort dingen vertelde ze. Ze sprak met hem alsof ik er niet bij was. Ik bleef ook stil. Mijn man ging steeds achter mij schuilen. Hij zei me steeds. Me sweer ing djie Gloria. Ik ken die dame niet, ik ken der gewoon van school.

Ze werd gek

Lees ook: Ik heb hem zo vaak vergeven en nu heeft hij me gelaten voor een nieuwe buitenvrouw – anoniem Paramaribo

Op een gegeven moment begon die dame echt hysterisch te worden. Ze werd wanhopig en ook boos omdat Robby haar voor gek verklaarde. Ze zou der man bellen om hier te komen en dan moest Robby hem uitleggen dat hij de vader was en dat Robby van der hield. Dus echt waar het was zo vreemd. Ik stond gewoon te kijken en te luisteren. Ik bleef Robby observeren. Een man met wie ik al 11 jaar getrouwd ben. Ik ken hem al 15 jaar.

Kende hij haar wel of niet?

Robby deed echt alsof hij die dame niet kende en dat hij niet wist waar ze over sprak. Wat hij wel duidelijk maakte is dat hij niet wilde dat der man bij ons thuis moest komen. Later vertelde hij mij dat hij niet wist wat die man kon doen. Misschien was het wel een agressieve man.
Die vrouw ging zo tekeer in mijn huis. Ze was ook duidelijk verdrietig en teleurgesteld. Ik zei Robby dat we dan de politie moesten bellen. Dat wilde hij ook niet. Robby is later buiten gegaan met die vrouw om der te kalmeren. Maar voordat hij weg ging heeft hij der laten zweren dat alles wat ze zegt een leugen is. Dat heeft ze ook gedaan. Ze zei me dat het haar spijt en dat ze niet bij mij thuis moest komen. Ze zei me ze is door de war.

Wie is de vader?

Ik vroeg der toen wie de vader is van haar kind, en ze zei me, ze weet het niet. Ik vroeg der of ze met Robby naar bed is gegaan, ze zegt me ze weet niets meer. Ze heeft een black out. Zo is ze weggegaan uit mijn huis.
Dus daar zit ik nu. Ik praat over iets wat zonet net is gebeurd he. Ik ben de hele nacht al wakker. Die jongen van me slaapt bij mijn zus. Ze woont vlak hier in Paramaribo. Robby is al thuis gekomen. Ik denk dat hij die dame ergens heeft gezet. Hij bleef niet lang weg, Hij kwam thuis en wilde praten, met me vrijen. Ik heb hem weggeduwd. Ik heb hem gezegd dat ik niet wil praten. Hij is toen weer boos op mij geworden. Hij zei me dat elke gek dus hier thuis kan komen en dingen kan komen zeggen.

Boos op mij

Hij is nu boos op mij omdat hij teleurgesteld in me is. Dat ik zomaar een vouw in dat huis heb laten komen. Die vrouw kon ons ook komen doodmaken. Ik geef hem ook gelijk. Ik heb die vrouw te snel geloofd.
Hij zegt ik ben zijn vrouw. Ik moest hem gelijk bellen, en ik moest niet gaan zitten luisteren naar die leugens van die vrouw.
Ik vroeg die vrouw ook naar app berichten, smsjes enzo. Ze zegt ze heeft niets want ze delete alles. Zijn nummer staat wel opgeslagen onder een andere naam dat wel. Ik ben der vergeten te vragen om mijn man te bellen toen ze hier in huis stonden. Dan kon ik zijn cel checken. Ik heb der nummer ook niet genomen. Ik was zo zwak. Ik heb die vrouw op mijn kop laten zitten. In mijn huis. Maar ik wist gewoon niet wat ik moest doen. Het kan ook echt waar zijn.

Slechte vrouw

Ik vertrouw de zaak niet. Ergens vind ik dat Robby verdacht heeft gereageerd. Maar aan de andere kant voel ik me een hele slechte vrouw. Ik zou mijn man moeten beschermen. Ik kan toch niet een wilde vreemde mijn huis laten breken? Ik ga proberen te slapen FamilieNieuws. Ik hoop echt dat jullie me wat adviezen hieromtrent kunnen geven.

Een lieve man

Ik had nooit gedacht dat dit mij zou overkomen. Robby is een rustige man, een hele lieve man. Ik zou nooit denken dat hij een ander zou hebben, laat staan een ander zwanger maken. Die vrouw moet liegen. Maar toch kloppen bepaalde dingen niet hoor. Wat moet ik doen? Met ik het laten of moet ik het gaan onderzoeken? Ik weet ook niet wat die vrouw van plan is. Ik weet niet waar ze nu is gegaan. Der buik is inderdaad een beetje bol. Straks komt ze morgen hier met der man. Straks gaat ze mijn zoon op school aanspreken. Allemaal gekke dingen denk ik. Moet ik toch de politie waarschuwen?

Nachtmerrie

Lees ook: Zou jij een man nog terugnemen als hij dit met je had gedaan? – Anoniem Paramaribo

Ik ben echt heel erg wantrouwig geworden. Binnen in dag is mijn huwelijk veranderd in een nachtmerrie. Wie zou zoiets ooit geloven. Maar wat nu? Robby slaapt boven. Het lijkt niet alsof hij piekert. Ik zou achter hem moeten staan. Zouden jullie dat ook doen? Ik ben zo bang voor morgen. Kunnen je me helpen?

Gerelateerde verhalen:

Man vermoordt zwangere buitenvrouw. Om zijn huwelijk te redden ~ Nederland

Ik heb zijn buitenkind geaccepteerd, maar die moeder zorgt voor problemen – anoniem Suriname

Wie moet ik geloven? Mijn man of mijn vriendin? Anoniem Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig