Uitnodiging Sieksie Wiekie ceremonie Astrando Rietfeld uit Paramaribo – foto’s en video’s

overleden Paramaribo
Ook al ben je weggenomen en zul je nooit terugkomen. We koesteren de herinneringen van de mooie en de fijne dingen die wij hebben gedaan.

[quads id=1]

De families Rietfeld, Jozefzoon, Jabini, Ritfeld, Popoe, Jozuazoon en Van Dalen nodigen u hierbij uit voor de Sieksie Wiekie ceremonie van Astrando Rietfeld uit Paramaribo. Velen kenden hem als Bankoe, Asje of Pompe. Hij is 31 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Bekijk ook de eerder gedeelde foto’s en de bijzonder indrukwekkende video’s van zijn uitvaart. Sterkte familie

[quads id=1]

Zolang wij leven, leven we voor de Heer

Veel te vroeg is hij van ons heen gegaan op 15 december 2019 onze zeer gewaardeerd zoon en broer Astrando Hiskia Nathaniel Rietfeld meer bekend als Bankoe, Asje en Pompe. Op de jonge leeftijd van 31 jaar. De uitvaart was op maandag 23 december 2019

[quads id=1]

Hierbij de uitnodiging voor de Sieksie Wiekie ceremonie te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden

De families Rietfeld, Jozefzoon, Jabini, Ritfeld, Popoe, Jozuazoon en Van Dalen maken het volgende bekend dat op Zaterdag 1 februari de Sieksie Wiekie van onze Zoon, Broer, Neef, en oom Astrando Rietfeld meer bekend als “ Pompe” wordt gehouden aan de Doewatrastraat 45 te Deboerbuiten .
U bent van harte welkom van 9.00 s’morgens.

Bekijk hier nogmaals de indrukwekkende video’s van de uitvaart:

[quads id=1]

[quads id=1]


Bekijk hieronder de eerder gedeelde foto’s en video’s

[quads id=1]

[quads id=1]

Bekijk de eerdere berichten:

Uitnodiging Aiti Dey 31-jarige Astrando Rietfeld uit Paramaribo – video’s uitvaart

Onze zoon 31-jarige Astrando Rietfeld uit Paramaribo is veel te vroeg overleden – foto’s en video’s

Mijn oom 31-jarige Astrando Rietfeld uit Paramaribo is overleden – foto’s en video’s

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland