Nederlandse toeristen in quarantaine – aantal corona besmettingen blijft groeien – Geen Corona in Suriname – video’s

0

Het virus lijkt steeds dichterbij Nederland te komen. Vandaag zijn Nederlandse toeristen in quarantaine geplaatst. Ze zaten namelijk drie uur lang met een besmet persoon in een busje.

Niemand wil onnodig risico nemen. Er zijn meer dan 9800 mensen besmet. Het aantal doden is opgelopen tot 213. Bekijk het bericht en de nieuwe video’s voor meer informatie. Let op: Het corona virus in NIET in Suriname

Nederlanders op vakantie

De Telegraaf schreef het volgende: Nederlandse toeristen in Finland in quarantaine om coronavirus. Twee Nederlandse toeristen zijn vrijdag in quarantaine geplaatst nadat zij in contact zijn gekomen met iemand bij wie het coronavirus is gediagnosticeerd.

De Nederlanders zaten afgelopen maandag in Finland drie uur lang met de besmette persoon in eenzelfde busje.

24 uur apart

Het stel wordt nu voor 24 uur afgezonderd. Ondertussen worden de twee getest op het virus. „We vinden dit heel heftig”, vertelt Toon aan RTL Nieuws. Hij en zijn vriendin Marjon kwamen er donderdag bij toeval achter dat men zocht naar mensen die bij de besmette persoon in de bus hadden gezeten.

„We lieten onze gegevens achter en werden vanochtend gebeld door het ziekenhuis.”

Suriname:

Opgelet, lieve mensen.
De roulerende voicenote over het #coronavirus aan de Gompertstraat te Paramaribo berust NIET op waarheid. Het beste is om het bericht niet door te sturen. Het veroorzaakt alleen maar paniek en stress. Het Coronavirus is iets dat we serieus moeten nemen. We hebben geen tijd om grappen hierover te maken. De uitbraak van het virus is inmiddels uitgeroepen tot een internationale noodsituatie. Laten we hopen dat het virus Suriname NIET bereikt.

Repost: Mevrouw Bromet: waarnemend directeur bij Bureau Openbare Gezondheidszorg schreef het volgende op haar FB pagina. Geef het door aan anderen.

coronavirus Suriname

Tot nu toe zijn er nog geen officiële meldingen in Suriname van besmettingen van het Coronavirus bevestigd, maar het is aan de zorginstellingen en de burgerij om alert te blijven. NII Suriname

Bekijk hier wat nieuwe video’s voor extra informatie.


Bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/397565335/nederlandse-toeristen-in-finland-in-quarantaine-om-coronavirus

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.