Mijn lieve vrouw Renate Macintosch uit Paramaribo is overleden in Nederland – foto’s

Ze komt terug naar Paramaribo, maar niet zoals ze is gegaan. Wake boeng zuster Mac. De leegte die zij achterlaat is met geen woorden te vullen. Iedereen hield van haar.

[quads id=1]

Een zeer droevig bericht van overlijden. Veel mensen zijn geschrokken van het nieuws dat Renate Nimmermeer-Macintosch plotseling is overleden in Nederland. Renate was gehuwd met Van Peppen. Ze is 47 jaar geworden. En was vooral bekend als zuster Mac. Ze was oa werkzaam bij s’Lands Hospitaal en RKZ ziekenhuis in Paramaribo.

[quads id=1]

Renate wordt MORGEN in Suriname begraven en VANAVOND is er een singineti. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de vele gedeelde foto’s. Kijk ook naar de video van haar afscheid in Nederland. Wij van FamilieNieuws wensen haar man, kinderen en overige familieleden heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Renate, je gaat terug naar Suriname, maar niet als hoe jij hier heen ben gekomen. Mijn tranen zijn op. Ik moet het echt nog zien te geloven. Zo een vrolijke vrouw was je. Bedankt dat jij ons zo liet lachen in het internaat. Deze momenten zal ik koesteren, gudu. Ik kan jou nu alleen maar zien schitteren aan de Hemel als de mooiste ster. Rust maar uit meis
~ Makki ~

Op 20 januari 2020 is heel onverwachts mijn lieve vrouw, onze moeder en zus

RENATE van PEPPEN – NIMMERMEER – MACINTOSCH

overleden op 47 jarige leeftijd.

Op maandag 27 januari is er afscheid van haar genomen in Nederland Schiedam.

Renate zal worden teruggebracht naar Suriname om daar haar laatste rustplaats te krijgen. Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de singi neti en uitvaart te Paramaribo

Namens:
Thijs van Peppen
Rogier en Imree Nimmermeer-Macintosch
Samantha, Ricardo en Dennis van Peppen
Chris en Jane

Video van haar afscheid in Nederland:

[quads id=1]

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart te Paramaribo. Deel het met belanghebbenden.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

Foto’s van:
Mandrak De Tovernaar Sergio Homoet
Mike Grootfaam
Makki Ceder

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland