Meisje uit Suriname raakt zwanger van haar bloedeigen vader en laat de baby weghalen

zwanger vader Suriname
Wederom een ernstig geval van misbruik. Vader uit Suriname heeft met zijn bloedeigen dochter geslapen. Het meisje is zwanger geraakt. Ze heeft de zwangerschap afgebroken

[quads id=1]

Het meisje sliep elk weekend bij haar vader na de scheiding van haar ouders. Hij kroop dan bij haar en haar zusje in bed. Vader zegt dat hij zich niet kan herinneren dat hij zijn kind heeft misbruikt. ‘Misschien is het iemand van de buurt’.

[quads id=1]

Meisje en vader uit Suriname

Lees ook: 8-jarige jongen zeg dat stiefmoeder Michelle hem intiem heeft misbruikt ~ Suriname

De ware Tijd Suriname schreef het volgende: Vader uit Suriname staat terecht voor misbruik dochter. “Mijn vader heeft het gedaan. Hij deed het in de avonduren en mijn zusje van tien jaar heeft het ook gezien.” Dit antwoordde een 14-jarig meisje maandag een beetje zenuwachtig op vragen van rechter Maureen Dayala in de zedenzaak waarin haar vader Ruddy N. terechtstaat.

[quads id=1]

Moeder bevestigt het

De moeder van het meisje bevestigt het intiem misbruik in de grote vakantie vorig jaar, maar de verdachte ontkent. Na haar verhoor liep het meisje huilend uit de rechtszaal terwijl ze werd getroost door haar moeder.

Elk weekend naar haar vader

Lees ook: Video – Man die dochter heeft bezwangerd komt NIET vrij (Nederland)

Het slachtoffer ging nadat haar ouders uit elkaar waren elk weekend met haar zusje naar hun vader. Deze kroop ’s avonds bij hen in bed. “Hij zei dat het matras van mijn broertje stinkt dus hij kwam bij ons slapen”, verklaarde het kind toen officier van justitie Shanta Mahadew vroeg waarom hij bij de meisjes sliep.

[quads id=1]

2 maanden zwanger

Toen het meisje het handelen van haar vader niet meer kon verdragen, vertelde ze haar moeder wat er gebeurde. Na onderzoek bleek dat de tiener twee maanden zwanger was. Ze heeft met officiële toestemming van jeugdopvanghuis Opa Doeli het kind laten weghalen.

Het zijn mijn kinderen

Ruddy N. beweert dat het een opgezette zaak is tegen hem, maar kan niet verklaren waarom hij deze conclusie trekt. “Ik heb me niet schuldig gemaakt daaraan. Het zijn mijn kinderen.” Hij vermoedt dat zijn dochter door iemand anders is misbruikt in haar nieuwe buurt.

[quads id=1]

Hij kan het zich niet herinneren

Opvallend is dat Ruddy N. bij de politie heeft verklaard dat hij zich niet kan herinneren of hij het meisje heeft misbruikt omdat hij veel alcohol drinkt sinds hij en zijn vrouw uit elkaar zijn. De behandeling van de zaak gaat door op 2 maart.

Gerelateerde verhalen:

Meisje uit Suriname krijgt baby en HIV van stiefvader na de dood van haar moeder

10-jarige meisje zwanger van haar 15-jarige broer – buitenland (Video)

Stiefvader uit Suriname gaf zijn stiefdochtertje de pil om niet zwanger van hem te worden

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/21/vader-staat-terecht-voor-misbruik-dochter/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland