Man voor vertrek naar het buitenland aangehouden op Zanderij – politie Suriname

0

43-jarige Robert is aangehouden door de politie. Robert was net opweg naar het buitenland en is op de luchthaven te Zanderij aangehouden

Hij zou samen met zijn broer, die buschauffeur is, een man gruwelijk mishandeld hebben. Het slachtoffer heeft een fractuur hieraan overgehouden. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

Politie Suriname schreef het volgende: Rechercheurs regio Midden houden vertrekkende verdachte op JAP luchthaven aan. De Recherche van regio Midden heeft op zondag 26 januari de 43-jarige Robert H. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden. Robert stond op het punt naar het buitenland te vertrekken en is op verdenking van mishandeling door de politie aangehouden.

Een slachtoffer deed aangifte van mishandeling tegen Robert en zijn broer. Volgens verklaring van de aangever is de broer een buschauffeur, die hem zou hebben afgetakeld. Na deze eerste mishandeling is hij op zijn woonadres opgezocht door de buschauffeur en Robert, die hem wederom mishandelde. Het slachtoffer liep een arm fractuur op en moest medisch worden behandeld.

Door de aanhouding van Robert zijn de medische kosten door partijen buiten de politie om afgehandeld, waarna het slachtoffer heeft afgezien van de strafrechtelijke vervolging.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte Robert in vrijheid gesteld.

Bron:

Rechercheurs regio Midden houden vertrekkende verdachte op JAP luchthaven aan

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.