Man en vrouw in Suriname ernstig verbrand na gasexplosie in de keuken – huis opgeblazen (video)

0
Een man en een vrouw zijn ernstig verbrand na een explosie in hun huis. Een buurtbewoner alarmeerde de politie en de brandweer toen hij hen na een harde knal zonder kleren aan naar buiten zag rennen.

De mensen zijn met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis vervoerd. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de korte video ervan. Laat het meteen een waarschuwing zijn: Het lijkt erop dat iemand per ongeluk het gas aan heeft gedraaid. Let dus altijd op, of schakel de hoofdschakelaar uit als u het gasfornuis niet gebruikt. Geef het door aan een ieder!

Huis in Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Bij een gasexplosie in een woning aan de Amardeepweg te Leiding 17 in Suriname hebben een man en een vrouw donderdag brandwonden opgelopen over het hele lichaam. Beiden werden met de ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het AZP gebracht. Over hun toestand is nog niets bekend.

Ze kwamen zonder kleren naar buiten

Volgens een buurtbewoner hoorde hij tegen zeven uur in de ochtend een harde knal. Kort daarna zag hij de slachtoffers naakt naar hem toe rennen voor hulp. Beiden hadden tweede- en derdegraads brandwonden opgelopen. De brandweer en de politie werden meteen gealarmeerd.

Gas open gedraaid

De brandweer trof bij aankomst een gasfornuis aan waarvan een knop openstond. Het vermoeden bestaat dat de woning in Suriname vol gas was. Bij het drukken van een schakelaar moet er een vonk vrij zijn gekomen met de explosie als gevolg.

De zaak is in onderzoek bij de politie van Santodorp Suriname. Meer informatie volgt nog!

Bekijk de video:

huis Suriname

Foto van Actionnieuws Suriname

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/30/twee-gewonden-bij-gasexplosie-in-woning/

Foto van Actionnieuws Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.