In the spotlight: De in Suriname geboren Conchita Leeflang – model en zakenvrouw – foto’s en video’s

In the spotlight: Conchita Leeflang
De in Suriname geboren schoonheid is in Amerika inmiddels een bekende geworden. Ze is oa actrice, model en zangeres.

En nu mogen we haar ook uitvindster noemen. Ze heeft namelijk een geheel nieuw product op het gebied van mode en beauty uitgevonden. We zijn supertrots op haar want deze zakenvrouw draagt bij aan de goede naam van ons land. Bekijk het bericht om meer te lezen over de hardwerkende moeder en kijk naar de video’s over haar en haar product. Geef het door aan een ieder. You go girl, en succes met alles!

Geboren in Suriname
Suriname Amerika

De in Suriname geboren Conchita Leeflang is in Amerika bekend als actrice, model, moeder, schrijfster van kinderboeken, onderneemster en zangeres.
Ze heeft als zangeres en model vele grote successen geboekt.

Het ondernemen ligt Conchita in hart en nieren, bekend zijn onder andere haar Babylijn ‘Baby London Victoria’ en de start van haar 3D wimper lijn ‘ConLee lashes’. De altijd ondernemende Conchita zit nooit stil en blijft hard werken om iets nieuws op de markt te brengen.

Board of inventors

Met trots mogen wij stellen dat zij als eerste donkere Surinaamse vrouw zich mag aansluiten bij de “board of inventors”. Ze staat nu in de boeken als een echte uitvindster: Voor Eye-Am Conchita is zij met een nieuw en niet bestaand product op de markt gekomen.

Eye-Am Conchita

De Eye-Am Conchita Lash-App & Curl Strip Lash Applicator is de beste strip-lash applicator die momenteel op de markt is. Dit is het eerste hulpmiddel voor het aanbrengen van een strook dat ook tijdens het dragen van een bril kan worden gebruikt “Je kunt echt zien wat je doet terwijl je wimpers strips aanbrengt.” Hiernaast kan de Lash-App & Curl Strip Lash Applicator ook gebruikt worden om de eigen wimpers te krullen.
Eye-Am Conchita heeft meerdere beauty producten. Bijvoorbeeld een goede kwaliteit wimper lijm, eyeliner wimper lijm en andere producten.

Haar eigen parfum

Conchita heeft dit alles bereikt door haar toewijding en betrokkenheid.
Zij is een doorzetter die nooit opgeeft. Naast haar drukke leven als toegewijde moeder blijft ze dag en nacht onder alle druk doorwerken.

Binnenkort zal het grote parfumbedrijf Scent Beauty Conchita haar eigen parfum op de markt brengen.

1 kunnen we zeggen over de Lash-App: Dit nieuw revolutionair product staat aan het begin van iets groots.

#Surinametrots

Last but not least: Suriname wordt mede dankzij deze zakenvrouw groots op de Internationale kaart geplaatst. Thank you, Conchita en succes met alles.

Suriname Amerika
Ook verkrijgbaar in Suriname

Bekende mensen zijn dol op het nieuwe apparaatje. Bekijk onderstaande video’s: En lees het artikel erover:

https://finance.yahoo.com/news/celebs-using-tool-glam-oscars-133500807.html

Wil je de Lash-App ook proberen? Ga dan naar onderstaande website:

https://eyeamconchita.com/

Of Facebookpagina

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland