Ik mis mijn lieverd Sandra Hiwat uit Paramaribo al 3 jaar nu

overleden Paramaribo
3 jaren zijn voorbij gegaan. Hij mist haar stem, een gesprekje met haar. Het valt hem zwaar. Het leven zonder haar. Waar zal zij zijn? Dat zal hij pas weten als hij ook daar is..

[quads id=1]

Bekijk de link om het droevige bericht van neefje Urvin Hiwat te lezen. Het verwerken van de dood van zijn tante Sandra Hiwat uit Paramaribo valt hem nog steeds heel erg zwaar. Wij van FamilieNieuws wensen hem heel veel sterkte

[quads id=1]

overleden Paramaribo

Januari 2017 / januari 2020

3 jaren zonder onze

Sandra Hiwat

Mijn schat, mijn Troel, mijn popje
De eerste persoon in mijn leven

Er zijn drie dingen die blijven:
Geloof,😇 hoop👌 en liefde.🥰❤
Maar de liefde💖 is het voornaamste.

Precies 3 jaren dat u ons al hebt verlaten. Wij missen uw gouden stem hier op aarde. Wij hadden gehoopt nog een gesprekje met u te hebben maar helaas zal het niet lukken.

Ik mis je hier op aarde mijn allerliefste tante, tevens mij tweede moeder en mijn beste maat.  Waar zal u momenteel zijn? Dat zal ik helemaal niet weten tenzij ik ook overlijd. Maar ik bid en vraag de Almachtige altijd, elke dag,  maand en jaar dat u de eeuwige rust  zal vinden aan zijn zij en dat u een goede plaats in de hemel krijgt, zodat wanneer ik ook teruggeroepen zal worden ik u weer mag ontmoeten

R.I.P Mi Rosu

Voor altijd zal ik u gedenken
😭😭😭😭😭

Kusjes van u allerliefste neefje,
Urvin Hiwat
😘😘😘

[quads id=1]

moederdag Paramaribo

[quads id=1]

Eerdere berichten:

We hebben onze moeder Sandra Hiwat uit Paramaribo vreselijk gemist op Moederdag

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland