Foto’s – Meerdere onhygiënische locaties die eten voor school kinderen bereiden gesloten door MGD Suriname

School Suriname
Eten onze kinderen dit op school? Er zijn controle werkzaamheden uitgevoerd bij mensen thuis in Nickerie. Deze mensen koken eten thuis voor de verkoop in Suriname.

[quads id=1]

Ze verkopen het eten aan kinderen op school en aan eethuizen. Er zijn zeer onhygiënische situaties aangetroffen. Bekijk de foto’s. Wat willen deze mensen? Onze kinderen ziek maken? Dit kan toch niet?

[quads id=1]

Nickerie Suriname

Bic Nickerie schreef het volgende: Controle ook te Henarpolder. Van de week heeft de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst, MGD, en de Bestuursdienst van dat ressort Henarpolder Suriname controle werkzaamheden uitgevoerd.

Verkoop op scholen

Bij zij die thuis voedsel bereiden voor verkoop op de scholen en eethuizen in Nickerie Suriname zijn er onhygiënische situaties aangetroffen, waardoor er tot sluiting moest worden overgegaan. 4 van die locaties zijn tot nader order gesloten vanwege de zeer onhygiënische situatie ter plaatse.

[quads id=1]

Noodoplossing

Om te voorkomen dat er geen eten verkocht wordt op de scholen is samen met de schoolleiding gezorgd voor een nood oplossing vandaag en ook morgen.

Bekijk hier de foto’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: Bic Nickerie
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland