Ziekenhuis Wanica technisch opgeleverd – video’s gezondheidszorg Suriname

ziekenhuis Wanica
Goed nieuws. De technische oplevering van het Regionaal Streekziekenhuis Wanica in Suriname is een feit!! Er is ontzettend hard gewerkt om dit te realiseren.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de nieuwe video ervan. Het ziet er wel heel erg mooi uit. Ja toch? Er waren heel wat jobs beschikbaar. Hebben jij ook gesolliciteerd? P.s. Het ziekenhuis beschikt ook over een spoedeisende hulp. Goed hé? Zijn de mensen in Wanica blij met het nieuwe ziekenhuis?

[quads id=1]

Ziekenhuis in Wanica

Het NII Suriname schreef het volgende: Technische oplevering streekziekenhuis Wanica een feit. De technische oplevering van het Regionaal Ziekenhuis Wanica is een feit. De aannemer heeft op 29 januari 2020 het complex bestaande uit zeven gebouwen overgedragen aan het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie. Directeur Vidjay Doerga Misier van Bouwkundige Werken en Dienstverlening van het ministerie, noemt dit moment bijzonder.

[quads id=1]

Deuren bijna open

Het moment waarop het ziekenhuis haar deuren open zal gooien voor de samenleving, is met deze handeling een stap dichterbij. Doerga Misier zegt dat de omliggende wegen nu nog ter hand moeten worden genomen. Dit geldt ook voor de inrichting van het terrein en de gebouwen. Het ligt in de planning om het ziekenhuis volgende week over te dragen aan het ministerie van Volksgezondheid.

[quads id=1]

ziekenhuis Wanica

EHBO

Naast de gebouwen voor ligbedden beschikt het ziekenhuis over accommodaties voor poliklinieken, operatiekamers, apotheek, intensive care, radiologie afdeling met daarin een CT-ruimte, laboratorium en spoedeisende hulp.

Video’s

[quads id=1]

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/10/29/update-video-bouw-nieuw-en-modern-ziekenhuis-in-wanica-suriname-je-kunt-nog-solliciteren-naar-een-job-videos/

Bron:

https://www.deboodschap.today/technische-oplevering-streekziekenhuis-wanica-een-feit/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland