Vacature – Penitentiaire ambtenaar KPA Suriname – Video

politie kaderopleiding
Zou jij graag met gedetineerden willen werken of ken jij iemand die perfect past binnen het KPA Suriname? Klik dan op onderstaande link. Ze zijn namelijk ook opzoek naar jou! Deel deze interessante vacature met je vrienden op Facebook.

[quads id=1]

Het Korps Penitentiaire ambtenaren Suriname draagt zorg voor de bewaking en begeleiding van gedetineerden. Wat zijn de vereisten en wat wordt er geboden? Bekijk onderstaande vacature voor meer informatie daarover. Geef het door aan belanghebbenden. Kijk ook naar een eerdere video omtrent de opleiding

[quads id=1]

Korps Penitentiaire ambtenaren Suriname

politie kaderopleiding

Bekijk onderstaande brieven om de vacature door te nemen. Geef het door aan belanghebbenden

vacature Brandweer

vacature Brandweer

Bekijk de video:

[quads id=1]

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Video – Penitentiaire ambtenaren Suriname volgen kader opleiding

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland