Richenol gaat 10 jaar de bak in voor doodsteken Bjorn in Den haag (video)

Den haag Nederland
Een ruzie die op Facebook begon is geëindigd in een dodelijke steekpartij in Nederland.  De 28 jarige Richenol gaat 10 jaar de gevangenis in.  Hij is verantwoordelijk voor de dood van 25 jarige Bjorn.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor de uitgebreide informatie. Volgens Richonel was het zelfverdediging maar de rechtbank vond dus van niet. Kijk ook naar een video over de steekpartij

[quads id=1]

10 jaar straf

BoevenNieuws schreef het volgende: Richenol de W. moet tien jaar de cel in voor doodsteken Bjorn Amattarmoedji. De 28-jarige Richenol de W. is  veroordeeld tot een celstraf van 10 jaar voor het doodsteken van Bjorn Amattarmoedji.

De dodelijke steekpartij vond plaats in de Weimarstraat in Den Haag na een ruzie die op Facebook was begonnen. Het slachtoffer, dat ooit deelnam aan een aflevering van Mr. Frank Visser, overleed een dag later aan zijn verwondingen.

[quads id=1]

Dodelijke steekpartij

Den Haag Nederland

Het drama speelde zich 17 januari 2019 rond 20.30 uur af op de Weimarstraat in Den Haag. Bjorn wilde samen met een vriend in een auto stappen toen Richenol de W., ook wel bekend als Nolly, hem tegen kwam. Richenol de W. was lange tijd bevriend geweest met het broertje van Bjorn Amattarmoedji.

Ruzie via Facebook

[quads id=1]

Via Facebook ontstond er echter een ruzie tussen de twee waarna ook andere vrienden zich tegen Richenol de W. keerde.

overleden Den Haag
De doodgestoken Bjorn

Volgens Richenol de W. was er sprake van zelfverdediging. Hij werd door Bjorn Amattarmoedji en diens broertje achterna gezeten. Hij hield een mes omhoog om zijn achtervolgers af te schrikken maar het slachtoffer zou toen in zijn mes zijn gelopen waardoor hij werd geraakt in zijn hart.

Stekende beweging

Volgens het openbaar ministerie was er echter helemaal geen sprake van zelfverdediging. Op camerabeelden is te zien dat Richenol de W. zelf een stekende beweging maakt.

Geen noodweer

[quads id=1]

De rechtbank oordeelt daarom dan ook dat er geen sprake is van noodweer. “Deze stekende beweging is als aanvallend gedrag te kwalificeren.” De rechtbank gat dan ook mee met de eis van het openbaar ministerie en legt Richenol de W. een gevangenisstraf van tien jaar cel op.

Bekijk hier een video ervan:

[quads id=1]

Foto staat op Boevennieuws
overleden Den haag

Klik op onderstaande link en lees het volledige bericht op de website van Boevennieuws:

Richenol de W. moet tien jaar de cel in voor doodsteken Bjorn Amattarmoedji

Eerdere berichten:

Video – 25 -jarige Bjorn overleden na messteek in zijn hart. Hij probeerde zijn broertje te redden ~ Den Haag – Nederland