Man doodgestoken nadat hij zijn vriendin uit huis heeft gezet – steekpartij Paramaribo

steekpartij Paramaribo
Hij zette zijn vriendin uit huis, hij wilde niet meer. En daardoor ontstond er een ruzie met de persoon die wilde bemiddelen. Hij werd meerdere keren gestoken

[quads id=1]

Lees hier meer over de bloederige steekpartij te Paramaribo. Een ooggetuige vertelt aan de krant wat er precies is gebeurd. Bekijk ook de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Sterkte aan de nabestaanden en aan zijn vriendin. Dit was vast niet de bedoeling.

[quads id=1]

Steekpartij Paramaribo

Er is een 37-jarige man doodgestoken te Paramaribo. De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: MAN LAAT LEVEN NA STEEKPARTIJ. De 37- jarige Jauvin Getto is woensdagavond overleden na een steekpartij aan de Jagernath Lachmonstraat. De verdachte heeft zich kort na het incident gemeld bij het politiebureau Nieuwe Haven waar hij is aangehouden ter voorgeleiding. Beide personen zijn van Haïtiaanse afkomst.

Richting Brokopondolaan

De burger die de politie alarmeerde vertelt aan de redactie dat hij woensdagavond rond elf uur over de Jagernath Lachmonstraat reed richting Brokopondolaan te Paramaribo. Hij zag een vrouw langs de weg die om hulp riep. Vanuit zijn achteruitkijkspiegel zag hij dat de ze midden op de weg voertuigen probeerde te stoppen wat niet lukte. Hij besloot terug te rijden om te vragen wat er aan de hand was.

[quads id=1]

Badend in bloed

De vrouw wees hem op het bloedspoor dat vanuit de poort naar een kamer in de woning leidde. In de kamer lag Jauvin badend in zijn bloed. De man schakelde de politie in die snel ter plaatse arriveerde. De ambulance werd ingeschakeld maar het slachtoffer toonde geen teken van leven meer hetgeen door een arts werd bevestigd. Het lijk is in belang van het onderzoek in beslag genomen.

[quads id=1]

Vriendin uit huis gezet

De redactie verneemt dat het slachtoffer verschillende steekwonden had. De woning werd bewoond door Haïtianen. Naar verluidt zou de verdachte zijn vriendin uit huis hebben gezet. Het slachtoffer zou hebben willen bemiddelen tussen die twee. De woordenwisseling tussen slachtoffer en dader escaleerde en de dader bewapende zich met een mes.

[quads id=1]

Hij pakte zelf een houwer

Het slachtoffer greep naar een houwer maar de verdachte was hem te snel af en stak hem enkele malen met het mes. De verdachte meldde zich bij de politie met beide scherpe voorwerpen. Die heeft de zaak in verder onderzoek.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/30/man-laat-leven-na-steekpartij/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland