Man brandt huis van vriendin af na ruzie – 3 gezinnen dakloos – politie Suriname

brand Suriname

Kan iemand met Orpheo praten??!! Je kan toch niet uit boosheid het huis van je vriendin afbranden. Het huis is helemaal afgebrand. Alles is weg. Drie gezinnen zijn nu dakloos. Orpheo niet, die slaapt onder het dak van de gevangenis.

[quads id=1]

Bekijk hier het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Boosheid, jaloezie, koppigheid. Bepaalde mannen in Suriname hebben echt heropvoeding nodig hoor want dit kan echt niet!

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Jongeman sticht woning vriendin uit boosheid in brand. De politie van het bureau Santo Dorp kreeg op woensdag 29 januari omstreeks 00.15 uur, via het Command Center, de melding van een woning brand aan de Carthagoweg.

[quads id=1]

Op het zelfde moment meldde de manspersoon Orpheo A. zich op het politiebureau aan. Orpheo verklaarde dat hij kort te voren een woning op het vermeld adres in brand had gestoken. Intussen waren de wetsdienaren reeds naar het adres uitgeweken en bevestigden dat de woning die door drie gezinnen werd bewoond inderdaad in brand stond.

[quads id=1]

Orpheo werd gelijk aangehouden. De brandstichter bleek de vriend te zijn van de bewoonster E.J.. Zij verklaarde dat zij kort te voren ruzie met haar vriend Orpheo had. Hij werd boos en stak de woning in brand. Zowel de woning als de inboedel zijn door de brand vernietigd.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Orpheo is na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten.

Jongeman sticht woning vriendin uit boosheid in brand