Jaloerse illegale man verdenkt vrouw van vreemdgaan en mishandelt andere man – politie Suriname

jaloers Suriname
Een wrede mishandeling. Een vreselijk jaloerse man heeft een andere man zijn gezicht kapot geslagen. Hij denkt dat de man het bed deelt met zijn vrouw. Een mattie van hem heeft iets gezegd.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. De jaloerse man blijkt ook nog illegaal in ons land te vertoeven. Zal hij eruit worden gezet? Wat gebeurt er dan met zijn vrouw? P.s. Jullie weten toch dat sommige matties gewoon je leven willen verpesten?

[quads id=1]

Jaloerse man

Politie Suriname schreef het volgende: Jaloerse man slaat door. De 49-jarige Fransisco M. is op zondag 26 januari door de politie van het bureau Lelydorp aangehouden.

Aangifte gedaan

Zijn partner deed op diezelfde dag aangifte van mishandeling tegen hem. Volgens verklaring van de vrouw heeft zij reeds vier jaren een liefdesrelatie met de man. Aangezien zij niet over vervoer beschikt, verplaatst zij zich met een vaste taxichauffeur zodra zij een bijzonderheid heeft om te doen. Verder gaf zij aan dat haar partner haar al ongeveer een maand ervan beticht een buiten relatie te onderhouden met haar taxichauffeur.

[quads id=1]

Zijn mattie heeft geklikt

In het verleden heeft deze zelfde taxichauffeur haar meer malen gebracht naar een vriend van haar partner voor het ontvangen van gelden die Fransisco voor haar uit het binnenland stuurde. De vriend die het niet normaal vond dat de vrouw een vaste taxi reed, speelde dit ook door aan haar partner. Fransisco besloot toen om geen geld meer voor haar over te maken naar Paramaribo.

[quads id=1]

Afhalen van zijn klant

Op zondag 26 januari deed de taxichauffeur volgens afspraak met de vrouw, wederom het adres aan voor het afhalen van zijn klant. Bij het zien van de taxichauffeur werd haar partner Fransisco boos en kon zijn emotie niet onder drukken. Hij sloeg tegen de rechter zijruit en regenkap van de auto, waardoor die stuk gingen.

Lees ook:

https://www.familienieuws.com/2019/08/15/jaloerse-vrouw-uit-suriname-draait-door-nadat-man-echtscheiding-aanvraagt-politie-suriname/

Vervolgens bracht hij de chauffeur vier slagen toe in het gelaat. De taxichauffeur heeft een diepe snijwond opgelopen aan zijn rechter slaap, waardoor er elf hechtingen zijn aangebracht aan zijn verwonding. Voor verdere medische behandeling is hij verwezen naar de kaakchirurg.

[quads id=1]

Op haar woonadres

De verdachte werd in opdracht van de hulp officier van Justitie op zijn woonadres opgespoord, aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij werd na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Uit het onderzoek is gebleken dat Fransisco die van Braziliaanse komaf is, al 20 jaar illegaal woont in Suriname.

Gerelateerde verhalen:

https://www.familienieuws.com/2017/12/05/video-jaloerse-vrouw-snijdt-baby-uit-vriendin-haar-buik-amerika/

https://www.familienieuws.com/2019/09/24/jaloerse-man-opgepakt-wegens-poging-tot-moord-politie-suriname/

Bron:

https://www.politie.sr/jaloerse-man-slaat-door/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland