Wereldreiziger Ricky Sewpersad reist met mondkapje door Azië vanwege Coronavirus

Suriname Corona

Hierbij een berichtje van Ricky Sewpersad van Never stop exploring. Onze wereldreiziger die Suriname overal probeert te promoten. Tijdens zijn laatste reis heeft hij iets heel bijzonders meegemaakt: Het Coronavirus, nee hij heeft het gelukkig NIET te pakken, maar hij heeft de hele commotie er omheen wel van dichtbij kunnen ervaren.

[quads id=1]

Hij zat namelijk in Azië en in het vliegtuig richting Singapore was de confrontatie toch wel heel beangstigend. Hij is inmiddels weer veilig en wel in Nederland maar hij heeft wel een tip voor jullie. Lees zijn verhaal en geef het door aan anderen. Kijk ook naar zijn video. Durf jij op dit moment op vakantie naar Azië te gaan?

[quads id=1]

Ricky uit Suriname

Zoals velen weten heerst er een dodelijk virus die zich snel verspreidt wereldwijd, Het corona virus. Toen ik de eerste keer hierover hoorde zat ik in Zuid Korea.

[quads id=1]

Suriname Corona

Bezorgde moeder

Mijn moeder stuurde een bezorgde app. Vervolgens reisde ik door naar Maleisië, de dag van vertrek uit Maleisië hoorde ik dat hij ook daar werd aangetroffen. Het deed wel iets met me, vooral toen ik hoorde dat het zelfs in Singapore werd geconstateerd. Singapore zou mijn laatste stop zijn.

Drukke plaatsen vermijden

Omdat al mijn vluchten al vast stonden besloot ik het maar zo te laten en maatregelen te treffen. Ik kocht mondkapjes en waste mijn handen vaker dan normaal, en probeerde drukke plaatsen te vermijden. Aangekomen op de airport van Indonesië voor mijn vlucht naar Singapore was de ernst ervan duidelijk te merken.

[quads id=1]

Mondkapjes in het vliegtuig

Suriname Corona

Op de vlucht van Singapore airlines droeg zelfs het cabinepersoneel mondkapjes. Meer dan de helft van de passagiers zaten met een mondkapje aan boord, waaronder ik en mijn reisgenoten. Apart en best wel een eng beeld was dat. Of dit echt hielp, weet ik niet maar het gaf een beter gevoel. Beter dan jezelf helemaal bloot te stellen.

Lees ook:

Hoogste niveau waakzaamheid in Nederland voor coronavirus – video’s

Op de airport van Singapore moesten wij ook speciaal vanwege het corona virus verplicht noodnummers achterlaten. Begrijpelijk en goed dat ze dat doen maar ze kwamen heel streng over. Gelukkig ben ik nu veilig en wel terug in Nederland en hebben wij niks.

[quads id=1]

Aparte ervaring

Het was toch een ervaring apart dit alles mee te maken. Over drie maanden heb ik een reis geboekt staan naar Japan. Ik zal de situatie tegen die tijd bekijken en indien nodig mijn reis annuleren. Ook zal ik al mijn overige geplande reizen richting Azië voorlopig aanhouden.

Ik zou een ieder willen meegeven om extra alert te blijven en vooral voorzichtig te zijn. Groetjes van Ricky Sewpersad van

Kijk hier naar zijn video:

[quads id=1]

Wil je zijn page volgen? Klik hier: Never stop Exploring

Gerelateerde berichten:

Coronavirus nu ook in Europa – “Chinese acrobaten in Suriname komen niet uit ‘Corona gebied’” (video)

De felicitaties aan de jarige wereldreiziger, Ricky Sewpersad (video’s & foto’s) Suriname – Nederland vakantie

Vakantie tip van wereldreiziger Ricky Sewpersad: Vliegen naar Suriname via alternatieve route

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland