Waarschuwing kps – strengere controle in het verkeer- politie Suriname

politie Suriname

Opgelet iedereen! KPS maakt geen grappen! Daarom deze bekendmaking van de politie: Ze gaan vaker controleren in het verkeer. Dus zorg ervoor dat je je houdt aan de regels!! Ook de tourbussen worden streng in de gaten gehouden!

[quads id=1]

Niet bellen! Gordels om! Geen donker getinte ruiten etc. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Good job!! Dit zal zeker helpen om de verkeersdoden in Suriname te verminderen.

[quads id=1]

Bekendmaking verhoogde algemene verkeerscontrole. De afdeling Verkeer van het Korps Politie Suriname zal frequent verhoogde surveillance houden op de diverse openbare wegen hier te lande. De reguliere verkeerscontroles zullen worden opgevoerd, waarbij er op de navolgende zaken en/of overtredingen gelet zal worden, te weten:

[quads id=1]

– Controles gericht op het rijden over het rijwielpad
– Rijden met getinte ruiten
– Telefoneren tijdens het rijden
– Rijden zonder gebruik te maken van de autogordels
– Rijden door het rode verkeerslicht
– Rijden met overluid muziek. Ook de tourbussen zullen staande worden
gehouden.

[quads id=1]

Aan weggebruikers wordt gevraagd zich te houden aan de bij de Verkeerswetgeving gestelde eisen en rekening te houden met het bovenstaande.