Vrouw uit Suriname voor haar deur ‘zomaar’ gestoken door 2 mannen

vrouw Suriname
Opgelet! Maak niet zomaar de deur open als er wordt aangeklopt!! Een vrouw uit Suriname is ‘zomaar’ gestoken door 2 mannen. De mannen klopten aan en de nietsvermoedende vrouw opende de deur.

[quads id=1]

Vrijwel direct werd ze aangevallen en gestoken door de gewapende mannen. De mannen worden nog opgespoord. Het vreemde is dat het vermoedelijk geen rovers waren. Waarom zouden ze de vrouw dan neersteken?

[quads id=1]

Vrouw uit Suriname

Times Suriname schreef het volgende: Vrouw in been gestoken. Een vrouw is vrijdagavond aan de Khoesialweg in Suriname in haar been gestoken.

Zij moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandeling. De vrouw bevond zich in haar woning toen er op een gegeven moment werd geklopt.

[quads id=1]

Gestoken in haar been

Zij deed de deur open en werd aangevallen door twee mannen. Zij werd met een scherp voorwerp gestoken in haar been waarna de mannen de plaats verlieten in de richting van de Badoelahweg. Bij de politie werd melding gemaakt van de steekpartij waarna zij naar de plaats ging voor onderzoek. De daders worden nog opgespoord.

[quads id=1]

Geen beroving?

Er is niets buitgemaakt waardoor het vermoeden bestaat dat het niet om een beroving ging. Het motief wordt nog onderzocht

Bron:

http://www.surinametimes.com/vrouw-in-been-gestoken/

Geschreven door KASANMARTO JONATHAN
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland