Video – Ondernemer uit Suriname treft gewapende criminelen in zijn woning en schiet

ondernemer Suriname
Wat doe je als ineens een groep gewapende mannen in je woning aantreft? Deze ondernemer uit Suriname besloot afgelopen weekend om te schieten!

[quads id=1]

De criminelen schoten terug. Alles is te zien op de beelden van zijn beveiligingscamera. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de videobeelden. Wat zou er gebeurd zijn als hij niet had geschoten?

[quads id=1]

Ondernemer uit Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Eigenaar veebedrijf verrast door inbrekers. De eigenaar van een veebedrijf aan de Libanonweg werd afgelopen weekend in zijn woning geconfronteerd met inbrekers.

[quads id=1]

Hij sliep

Hij sliep en werd wakker toen hij voetstappen hoorde op de gang dicht bij zijn kamer. Gelijk daarna probeerden de inbrekers de kamerdeur open te trappen. De veeboer loste enkele schoten in de richting van zijn kamerdeur. Zijn actie werd direct beantwoord met schoten van de inbrekers.

[quads id=1]

ondernemer Suriname
Foto’s van de camerabeelden
Ze gingen weg

De indringers maakten zich daarna uit de voeten, zonder iets mee te nemen. De eigenaar en de twee bewakers van het bedrijf zijn ongedeerd gebleven. Het is niet bekend of de inbrekers schotverwondingen hebben opgelopen. De zaak is in verder onderzoek.

Bekijk hier de video ervan:

[quads id=1]

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/29/eigenaar-veebedrijf-verrast-door-inbrekers/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland