Student uit Paramaribo zoekt ondersteuning en zijn mama heeft dringend een nier nodig – video

1 voor 12 Paramaribo
Video – Lieve mensen, we willen natuurlijk allemaal dat onze kinderen naar school gaan, dat ze studeren en wat proberen te maken van hun leven. Niet alle kinderen willen dat helaas. Anderen willen wel maar ze kunnen niet. Studeren kost namelijk geld. En niet alle kinderen hebben dat geld.

Bekijk de video oproep van de knappe 18-jarige Chris, een VWO student uit Paramaribo. Hij klopt aan bij Stichting 1 voor 12 Suriname. Hij is namelijk opzoek naar financiële steun of middelen voor zijn studie. Hij wil graag verder studeren en niet stoppen!

Moeder en zoon uit Paramaribo

Van zijn moeder Vanessa kan hij helaas geen steun krijgen. Zij is zelf dialyse patiënt en dringend opzoek naar een nierdonor. Zij doet tevens een oproep. Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Wellicht bereikt het de juiste mensen die hen kunnen ondersteunen. Samen staan we sterk

Bekijk hier de video:

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Doneer online

1 voor 12 Paramaribo

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Gerelateerde berichten:

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis voor u