Lichaam in verre staat van ontbinding aangetroffen – politie Suriname – video

Lichaam Suriname

Hierbij het officiële politiebericht omtrent het dode lichaam dat is aangetroffen in Suriname. Het lichaam verkeerde in verre staat van ontbinding.

[quads id=1]

Het betreft een man van negroïde afkomst. Bekijk het bericht voor meer details over het lijk. Kijk ook naar een korte video ervan. Geef het bericht door aan anderen. Misschien missen ze wel iemand. Zoja, maak contact met de politie.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen in trens. De politie van het bureau Lelydorp kreeg op dinsdagmorgen 28 januari, omstreeks tien voor half negen, via het Command Center, de melding binnen dat een lijk aangetroffen was in een trens langs de zwampweg in het district Wanica.

[quads id=1]

Verre staat van ontbinding

Het gebied waar het lijk is aangetroffen is uitgestrekt en deels onbewoond. Het lijk, dat in verre staat van ontbinding verkeerde, werd ontdekt door een operator van een graafmachine, die bezig was met het schoonmaken van de trens.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam is dat van een man van negroïde afkomst en hij was gekleed in een Bruine T-shirt en een blauwe jeans broek.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lijk in beslag genomen. Nadere bijzonderheden volgen.

Bekijk hier een video ervan:

Bron:

Lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen in trens

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland