KLM schrapt nu toch ALLE vluchten van Amsterdam naar China – video’s

KLM vakantie
KLM kreeg enorm veel klachten na het nieuws dat ze gewoon doorgingen met vliegen naar China, ondanks het dodelijke Coronavirus. Maar we hebben goed nieuws!!

[quads id=1]

KLM heeft toch besloten haar vluchtschema aan te passen!! Zal dit betekenen dat er ook een stuk minder Chinezen naar Suriname zullen komen? De meeste vliegen namelijk met KLM via Amsterdam naar Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met anderen. Wat gaat Nederland doen als het virus daar ontdekt wordt? Bekijk de interessante video daarover.

[quads id=1]

Update:

KLM schrapt nu echt alle vluchten naar China

Na komend weekend schrapt KLM ook de vluchten naar Peking en Sjanghai. Daarmee gaan er geen enkele KLM-vluchten meer naar China. Gisteren besloot de luchtvaartmaatschappij om het grootste deel van de vluchten te schrappen. Maar vandaag werd besloten om toch ALLE vluchten te stoppen! Het gevaar van het Coranavirus wordt serieus genomen. Gelukkig. Lees hier meer

KLM Nederland

Telegraaf Nederland schreef het volgende: KLM past toch de dienstregeling naar China aan vanwege het dodelijke coronavirus. Ook teruglopende boekingen zijn een reden om verschillende vluchten op te schorten.

[quads id=1]

Per 30 januari gaat er een streep door de directe vluchten naar Chengdu en Hangzhou. Het aantal wekelijkse vluchten naar Shanghai wordt teruggebracht van 11 naar 7 per week. Per 31 januari stoppen de directe vluchten naar Xiamen. „Het aantal wekelijkse vluchten naar Beijing blijft staan op 7. Deze vlucht aanpassingen zijn van kracht tot en met 29 februari”, aldus KLM.

Intensief contact

De luchtvaartmaatschappij ’volgt de ontwikkelingen van de uitbraak’ nauwgezet en heeft ’intensief contact met diverse nationale en internationale gezondheids- en luchtvaartinstanties’.

[quads id=1]

Hygiëne

Ook worden er voorzorgsmaatregelen genomen, waaronder het op verzoek verstrekken van mondkapjes voor de crew aan boord en ter plaatse. „Daarnaast worden algemene hygiënemaatregelen extra onder de aandacht gebracht bij KLM-medewerkers, zoals frequent handen wassen.”

Bekijk de video’s:

[quads id=1]

Wat gaan we doen als het virus in Nederland komt? Bekijk de video daarover:

Bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/550977391/klm-schort-na-dit-weekend-alle-vluchten-naar-china-op

https://www.telegraaf.nl/nieuws/195194658/klm-schrapt-vluchten-naar-china

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland