3 neven verdacht van intiem misbruik 7-jarig nichtje in Suriname

Suriname misbruik
De gynaecoloog heeft wel scheurtjes gezien maar de huisarts heeft niets bijzonders ontdekt

Een 20-jarige man en zijn 2 broertjes zitten opgesloten nadat hun tante hen heeft beschuldigd van misbruik van haar 7-jarige dochter.

[quads id=1]

Gisteren werd de moeder verhoord. Volgens de advocaat klonk haar verhaal twijfelachtig. Bekijk het bericht voor meer details over deze vreselijke familie aangelegenheid. Kan het zijn dat de moeder zenuwachtig is geworden van al die vragen? Of zit mama gewoon keihard te liegen? Nee, dat zou een moeder toch nooit doen of wel?

[quads id=1]

meisje uit Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Advocaat twijfelt aan verklaring moeder 7-jarig seksslachtoffer. De moeder van een zevenjarig meisje, slachtoffer van kindermisbruik, was dinsdag bijna sprakeloos toen ze door advocaat Irvin Kanhai flink aan de tand werd gevoeld. Volgens het voorlopig onderzoek is het kind meerdere malen intiem misbruikt door haar 20-jarige neef Lavarotti A. Zijn twee jongere broers zitten vast voor medeplichtigheid.

[quads id=1]

Scheurtjes in het geslacht

Lees ook:

https://www.familienieuws.com/2017/08/01/man-misbruikt-3-jarig-kindje-zus-tijdens-oppassen-nederland/

Kanhai zegt dat hij na bestudering van de medische rapporten, ernstige twijfels heeft over de verklaringen van de moeder en het kind. De huisarts had geen bijzonderheden gemerkt en de gynaecoloog heeft scheurtjes aan het geslacht ontdekt die zich binnen twee dagen zelf herstellen.

[quads id=1]

Verhuisd na beschuldigingen

“U heeft aangifte op 18 september gedaan, dat wil zeggen dat iemand uw kind op 15 september weer heeft misbruikt”, merkte de advocaat op. Hij wees erop dat Lavarotti A. en het slachtoffer toen geen contact meer hadden. Hij was als gevolg van de beschuldigingen verhuisd.

Geen antwoord van moeder

“Waar bent u gegaan en waar heeft u geslapen met het kind? Waren er geen andere manspersonen in de buurt?” vroeg Kanhai. De moeder kon daarop geen duidelijk antwoord geven. Hij wil daarom graag een specifieker rapport van de gynaecoloog.

[quads id=1]

Daarvóór had de moeder wel een duidelijke uiteenzetting gegeven op vragen van rechter Duncan Nanhoe en officier van justitie Rayshree Koendan. Na de opmerkingen van de raadsman klonk ze twijfelachtig.

[quads id=1]

Minderjarige broers

Lavarotti A. en zijn broers die vanwege hun minderjarige leeftijd in jeugddetentie zitten ontkennen de beschuldigingen. De zaak is uitgesteld naar 17 maart. Dan wordt het meisje gehoord.

Gerelateerde verhalen:

https://www.familienieuws.com/2018/04/30/oom-te-kwatta-in-paramaribo-verdacht-van-intiem-misbruik-7-jarig-nichtje/

https://www.familienieuws.com/2018/07/23/17-jarige-jongen-en-nichtje-uit-paramaribo-betrapt-in-bed-zonder-kleren/

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/29/advocaat-twijfelt-aan-verklaring-moeder-7-jarig-seksslachtoffer/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland