Tsunami alarm na krachtige aardbeving in de Caribbean – Video’s

0

Tsunami alarm!! Er is zojuist een krachtige aardbeving geweest in de Caribbean. Bij Cuba en Jamaica. De beving van 7.7 op de schaal van Richter behoort tot de zwaarste bevingen in het gebied. De beving werd zelfs in Miami gevoeld

Na de beving is er een Tsunami alarm/ waarschuwing afgegeven. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de videobeelden van de beving. Mensen vertellen erover en laten de beelden zien. Kijk naar de golven in het zwembad. De natuur kan soms echt scary zijn.

Aardbeving Jamaica en Cuba

Er is een tsunami waarschuwing van kracht nadat Cuba en Jamaica zijn getroffen door een krachtige aardbeving. De US Geological Survey meldt dat er een aardbeving met een kracht van 7,7 op de schaal van Richter in het zuiden van Cuba en ten noordwesten van Jamaica om 14.10 uur lokale tijd is geweest.

aardbeving Jamaica

Krachtige beving

Het is de krachtigste aardbeving die een van de eilanden ooit heeft geregistreerd. De Amerikaanse Tsunami-waarschuwingscentra hebben een waarschuwing afgegeven voor Jamaica, Cuba en de Kaaiman eilanden.

Er zijn nog geen berichten over slachtoffers of schade. De beving werd ook ook in de Amerikaanse stad Miami gevoeld.

aardbeving Jamaica

Bekijk hier de video’s:

Bron:

Massive earthquake below the sea in between Cuba and Jamaica – January 28, 2020

Cuba and Jamaica struck by their ‘biggest earthquake on record’

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.