Strenge controles winkels, bloedworstkraampjes etc. te Para Suriname – foto’s

Para Suriname
Het is de hoogste tijd! We willen geen onhygiënische levensmiddelen meer nuttigen in Suriname!! Geen bedorven bloedworst, geen potjes pindakaas die over datum zijn. En het eten moet goed zijn. Ja toch? We zijn het zat!

[quads id=1]

Daarom is het goed dat er verscherpte controles zijn geweest in Para. Bekijk het bericht voor meer informatie. En kijk naar de foto’s. Waar moeten ze nog meer een kijkje gaan nemen? Ze zijn bij deze alvast gewaarschuwd.

[quads id=1]

Para Suriname

Vervallen producten van de schappen bij verscherpte winkelcontrole in Para.
Alle eet- en drinkinrichtingen, winkelzaken en verkopers van worst- en vleeswaren in het district Para worden verscherpt gecontroleerd op voedselveiligheid, hygiëne en naleving van de vergunningsvoorwaarden. Tot zover zijn er veel vervallen producten van de schappen gehaald.

[quads id=1]

Voedselveiligheid

Districtscommissaris Armand Jurel wilt correcte naleving van de vergunningsvoorwaarden om de voedselveiligheid te kunnen garanderen en de ordehandhaving op het vergunningenbeleid.

Een team samengesteld uit ambtenaren van Handel en Industrie (HI), de politie, brandweer en de bestuursdienst voeren elk, op eigen bevoegdheden, samen de controle uit.

[quads id=1]

Houdbaarheid

Het team begeeft zich ook in magazijnen voor controle op de wijze van opslag en houdbaarheid van voorradenvoedingsartikelen. Vervallen producten worden direct in beslag genomen en na afstemming met het Openbaar Ministerie Suriname vernietigd.

Her controle

[quads id=1]

Het team is gedetailleerd de controle aan het uitoefenen, dat alle ongeregeldheden correct worden aangepakt. In gangbare situaties wordt de gelegenheid geboden aan de vergunninghouder om herstel te plegen binnen een gangbare tijdsduur. Vervolgens zal er her controle worden uitgevoerd. Alle ressorten van Para worden binnen korte tijdsbestek aangedaan.

Foto’s:

Bron:

https://www.deboodschap.today/vervallen-producten-van-de-schappen-bij-verscherpte-winkelcontrole-in-para/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland