Onze super hero Manodjkoemar Mohan wordt morgen gecremeerd in Paramaribo – foto’s

overleden Paramaribo
Hij is opgekomen voor zichzelf en heeft gestreden tot zijn laatste adem omdat hij dromen had met zijn vrouw en 3 studerende kinderen! Dit is heel zwaar voor ons om te accepteren! Moeten wij dit accepteren?

[

Met deze emotionele woorden maken de families Gena, Sital, Mohan, Banwarie en Naipal het droevige bericht bekend dat Manodj Mohan in de leeftijd van 50 jaar op wrede wijze uit hun leven is gerukt. In leven was hij gewezen KPS onderinspecteur en werkzaam als hoofd beveiliging bij Newmont Mining. Bekijk het bericht om de vele nieuwe gedeelde foto’s te bekijken en om de uitgebreide emotionele tekst van de familie te lezen. Moeten zij dit accepteren? De crematie is morgen in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden

Onze super hero

Manodjkoemar Mohan

Is er niet meer

Een verlies van onschatbare waarde! Manodjbhai en Bhaya, zoals hij werd genoemd binnen de familie, hij was een bijzonder mens! Zelf had hij zijn vader op een heel jonge leeftijd kwijtgeraakt, maar hij wilde niet dat zijn kinderen zonder een vader zouden opgroeien! Mijn kinderen moeten niet meemaken wat ik heb meegemaakt! Dat zei hij!

Hij zat vol met dromen en had nog heel veel plannen, maar helaas! En hoe voelen wij ons als nabestaanden? Hoe moet zijn moeder, zijn gezin en familie dit verwerken?? Gaat het leven ooit weet t zelfde worden voor zijn familie?

Zijn de boeven wel mensen????? Hebben zij ook rechten???? Wat gebeurd er met ze?? Wat zou de familie van het slachtoffer graag willen?? Hoe moeten zijn kinderen deze trauma verwerken???? Wat zegt de wet??? Wij als familie willen een rechtvaardige antwoord op al onze vragen!!!! Moeten wij het accepteren?? Moeten wij het zo voorbij laten gaan???? Wat als wij die roofmoordenaars nu voor ons zien???
Hij zou “misschien” nog leven, als hij niet voor zichzelf was opgekomen, maar is dat eerlijk???

Acceptatie is zo moeilijk💔💔💔💔
Hij is opgekomen voor zichzelf en heeft gestreden tot zijn laatste adem tegen onrecht en voor zijn eigen bezit, omdat hij dat niet gemakkelijk heeft verdiend, omdat hij hard ervoor heeft gewerkt, omdat hij plannen had ermee, omdat hij dromen had met zijn vrouw en 3 studerende kinderen! He is a true hero!

Oesha Mohan

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de crematie. Die zal MORGEN plaatsvinden in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden.

https://www.familienieuws.com/2020/01/25/update-omtrent-crematie-50-jarige-manodjkoemar-mohan-uit-suriname-fotos/

Eerdere berichten: