Leerlinge van school in Paramaribo probeert eind aan haar leven te maken – video’s

school Paramaribo
Een 13 jarig meisje uit Paramaribo werd op school betrapt met spieken en kreeg daardoor een onvoldoende. Haar moeder sprak haar hierop aan. Ze probeerde daarna een eind te maken aan haar leven.

[quads id=1]

Ze ligt nu in het ziekenhuis. Waarom denken onze kinderen dat dood zijn de oplossing is? Waarom doen ze dit? Uit schaamte? Zijn ze bang om lage cijfers te halen? Of zijn de leerkrachten en/of ouders te streng voor hen? Hoe kunnen we dit probleem oplossen? Bekijk het bericht voor meer informatie. Er zitten ook belangrijke video’s bij. Geef het door aan anderen. Larissa uit Nederland vertelt ook over haar broer die een einde aan zijn leven maakte. Een emotionele video om naar te kijken, misschien helpt het.

[quads id=1]

Meisje uit Paramaribo

Lees ook:

3 leerlingen school te Paramaribo naar ziekenhuis na vermoedelijke poging tot zelfdoding – politie Suriname

Suriname Times schreef het volgende: Spiekend meisje neemt chloor in. Een dertienjarig meisje die vorige week op een school in Paramaribo is betrapt bij het spieken, heeft chloor ingenomen.

[quads id=1]

In het ziekenhuis

De familie bracht haar naar het ziekenhuis in Paramaribo. Haar gezondheidstoestand is intussen stabiel.  Het meisje was naar school gegaan en was waarschijnlijk bezig met een repetitie. Zij werd op een gegeven moment door een leerkracht betrapt toen zij aan het spieken was.

[quads id=1]

Ze kreeg een onvoldoende

Het kind kreeg een diepe onvoldoende. Haar moeder werd op de hoogte gesteld dat haar dochter aan het spieken was. Zij sprak het meisje aan dat toen chloor heeft ingenomen.

De politie kreeg de melding van dit geval en ging voor onderzoek

Heb je ook zulke gedachten? Bekijk dan onderstaande video. Misschien voel je je dan beter:

[quads id=1]

Video -Larissa vertelt namelijk het verhaal over haar broer. Hij maakte ook een einde aan zijn leven. Zij bleef verdrietig en emotioneel achter:

Hetzelfde geldt voor de familie van Onur:

Maar hoe ga je met iemand om die het leven niet meer ziet zitten?

Gerelateerde berichten:

Minister Ferrier over zelfdoding meerdere leerlingen Hendrikschool Paramaribo (video’s)

Transgender Gabriella vertelt: We leven in pure angst in Paramaribo ~ Suriname

Man drinkt Gramoxone online. Politie onderzoekt de zaak ~ Suriname

Bron:

Spiekend meisje neemt chloor in

Geschreven door KASANMARTO JONATHAN
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland