Blinde man uit Suriname misbruikt al jaren dochter van zijn zus

appartement Suriname
Een huilend meisje uit Suriname vertelt hoe zij jaren is misbruikt door de blinde broer van haar moeder. Hij kwam bij haar zodra haar moeder niet thuis was.

[quads id=1]

Omdat hij al jaren geen omgang had besloot hij zijn nichtje te misbruiken, bekende de man. Vreselijk gewoon. Wat ook vreselijk is, is de lage strafeis. Hoe gaan we kindermisbruik stoppen met zulke lage straffen? Bekijk het bericht om het verhaal van het meisje te lezen. Wat een vreselijke oom!

[quads id=1]

Meisje uit Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Slachtoffer in tranen tijdens getuigenverhoor. Een zeventienjarig meisje uit Suriname van intiem misbruik barstte maandag in tranen uit toen ze als getuige werd gehoord door rechter Cynthia Valstein-Montnor.

[quads id=1]

Vanaf haar dertiende

Lees ook:

Man met HIV misbruikt bloedeigen zusje en nichtjes in Suriname

Het meisje uit Suriname dat vanaf haar dertiende meerdere malen misbruikt is door de 46-jarige broer van haar moeder, kon moeilijk uit haar woorden komen.

Al bij de eerste vraag van de rechter werd ze emotioneel en bleef ze langer dan tien minuten stil. Het heeft Valstein-Montnor veel moeite gekost om haar aan het praten te krijgen. “Je hoeft niet bang te zijn. Om de zaak beter te begrijpen moet je ons vertellen wat er is gebeurd zodat we verder kunnen gaan”, stelde ze haar gerust.

[quads id=1]

Hij is blind

De tiener vertelde dat David A. haar vier jaar geleden voor het eerst heeft aangeraakt. De man woont op hetzelfde erf als het meisje en haar moeder. Op een dag direct na school kwam haar oom, die blind is, haar slaapkamer binnen. Hij greep haar vast en vroeg om omgang, maar ze weigerde. De man zette door en duwde door. Ze mocht het aan niemand vertellen.

Hij zou me doodmaken

“Ik was bang. Hij zei dat hij me zou doodmaken”, verklaarde ze bevend en huilend op een vraag van officier van justitie Bibian Tjin Liep Shie. Na die eerste keer ging de man regelmatig naar zijn nichtje om zijn behoefte te bevredigen.

[quads id=1]

Moeder betrapte hen

Op 1 oktober 2019 viel hij door de mand toen de moeder het meisje met een pangi omgeslagen, uit de badkamer zag komen terwijl David A. daar nog was.

De verdachte heeft vanaf het begin toegegeven dat hij het kind heeft misbruikt. Volgens hem gebeurde het spelenderwijs.

Hij verklaarde eerder dat zijn nichtje vaker bij hem kwam om te spelen. Omdat hij lang geen omgang had gehad kwam hij op het idee dat bij het meisje te proberen.

[quads id=1]

3 jaar

Er is tegen hem drie jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf geëist, met aftrek van voorarrest. De zaak wordt op 9 maart verder behandeld.

gerelateerde verhalen:

Zusjes van 7 en 5 jaar mogelijk misbruikt door oude man in appartement in Suriname

Kind van 3 jaar uit Paramaribo misbruikt door oom

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/28/slachtoffer-in-tranen-tijdens-getuigenverhoor/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland