Bewaker in Paramaribo verdacht van jatten SRD 43.000 van zijn baas

bewaker Paramaribo
SRD 43.000!! Dat is een hoop geld om van het werk mee te nemen naar huis. Het bedrag is vermoedelijk meegenomen door een bewaker van een zaak in Paramaribo

[quads id=1]

Op camerabeelden is te zien dat hij de ruimte waar het geld lag binnenging. De deur stond toevallig open toen hij naar het toilet ging. Is dit een gevalletje: Gelegenheid maakt de dief? Als bewaker weet je toch dat er videocamera’s in het pand zijn?

[quads id=1]

Handelszaak te Paramaribo

Times Suriname schreef het volgende: SRD 43 duizend buitgemaakt. Uit een handelszaak in Paramaribo is vorige week SRD 43 duizend buitgemaakt. Van de diefstal is aangifte bij de politie gedaan. Op camerabeelden is te zien dat de bewaker die voor de handelszaak werkt, in de kantoorruimte ging.

[quads id=1]

Naar het toilet

Hij zou het geld waarschijnlijk uit een kast hebben gehaald. Vermoedelijk zou hij naar het toilet gaan dat achter de kantoorruimte is. Bij die gelegenheid zag hij dat de deur van het kantoor niet op slot was en zou toen binnen zijn gegaan.

[quads id=1]

Hij verliet de zaak

De bewaker verliet nadien de plaats. De politie werd gemeld en die ging naar de plaats voor onderzoek

Bron:

SRD 43 duizend buitgemaakt

Geschreven door KASANMARTO JONATHAN
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland