Opa Frits Adriaans uit Paramaribo is vandaag 105 jaar geworden – foto’s

verjaardag Paramaribo
Geweldig nieuws uit Paramaribo! Helpen jullie ons mee met de felicitaties voor meneer Frits Adriaans? Hij is vandaag biggie jari geworden. Geen 45 jaar, geen 65 geen 90 en hij is zelfs de 100 jaar al gepasseerd.

[quads id=1]

Hij is vandaag 105 jaar geworden. Wat een geweldige prestatie. Bekijk het bericht voor meer informatie over meneer Adriaans en bekijk de gedeelde foto’s. Hij kreeg namelijk een vrolijk bezoekje van de DC. Wij van FamilieNieuws wensen hem nog vele zeer gezonde jaren toe.

[quads id=1]

Jarig in Paramaribo

Bic Paramaribo Noordoost schreef het volgende: 105 jaar voor dhr Frits Adriaans uit Paramaribo. De felicitaties aan Dhr Frits Emile Adriaans. Hij is vandaag 105 jaar geworden. Districtscommissaris Mike Nerkust heeft een bezoek gebracht aan de jarige om hem te feliciteren met zijn bijzondere verjaardag.

[quads id=1]

Trouwe kerkganger

Dhr Adriaans is geboren op 26 januari 1915 te Boven Commewijne. Frits Emile komt uit een gezin van 9 kinderen waarvan hij de vierde is. De heer Frits is vanaf zijn 15e jaar een trouwe kerkganger, hij heeft gediend als voorlezer, hoofddienaar en was ook hoofd van de Kerkenraad te Moengo.

Het heugelijk feit is feestelijk in het ressort Rainville te Paramaribo herdacht in aanwezigheid van familie en vrienden.

[quads id=1]

Bekijk hier de foto’s:

Bron: Bic Paramaribo Noordoost
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland