Happy 40th birthday in heaven papa Rickardo Karsosemito uit Suriname

overleden Suriname
Een jaar geleden kwam Rickardo Karsosemito uit Suriname tragisch om het leven. Velen kenden hem als DJ Rick. Kinderen Richardo, Issabel en Chariq laten mede namens de rest van de familie weten dat ze hun papa heel erg missen. Vooral vandaag. Vandaag zou hij namelijk 40 jaar worden.

[quads id=1]

Happy birthday in heaven Ricky. Bekijk het bericht om de condoleance te lezen. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen, ouders, broertjes en zusje heel veel sterkte met het gemis. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

overleden Suriname

Ter nagedachtenis van onze

Rickardo Oliviër Karsosemito

meer bekend als DJ Rick.

Geboren 26 januari 1980 ~ Overleden 24 januari 2019 in Suriname
Indien in leven zou je vandaag 26 januari 2020, 40 jaar oud zijn geworden.

Happy Birthday in heaven Bro.
💔💞❤️

Veel liefs,
Je ouders:
Pa Kasmirin & Ma Sitie Karsosemito,

Je broertjes:
Danny & Jessica & kids Karsosemito,
Humphrey & Grace Karsosemito

Je zusje:
Cindy & Sergio & kids Kartodikromo

En de Kinderen van wijlen Rickardo Oliviër Karsosemito:
Richardo, Issabel & Chariq

Forever in our hearts
💞Gone but not forgotten❤️

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland